Malta

MALTA- 4 dni, 1. maj 2024

ŠTIRIDNEVNO POTOVANJE Ogled prestolnice La Valletta, izlet po Malti z obiskom najbolj znanih krajev, celodnevni izlet na sosednji otok Gozo ...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
740,00 €
Prvi maj 2024
Potovanja po Svetu

1. dan: Zgodnji zbor potnikov na zagrebškem letališču in ob 5.45 polet z nizkocenovno družbo Ryanair na Malto; pristanek ob 7.45. Celodnevni krožni izlet po otoku: postanek v ribiški vasici MARSAXLOKK, nato obisk neolitskega svetišča HAGAR QIM, ki predstavlja skrivnostno kulturo smrti in večne plodnosti. Nadaljevanje vožnje do starodavne malteške prestolnice MDINE s čudovitim razgledom po otoku. V novem mestu RABAT obisk katakomb svetega Pavla. Še ogled mogočne cerkve s tretjo največjo kupolo na svetu v MOSTI, nato namestitev v hotelu predvidoma v obalnem predelu ST. JULIAN’S/SLIEMA. Večerna možnost sprehoda po mestu ali po 3 km dolgi obalni promenadi Sliema Creek, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku izlet na OTOK GOZO. Avtobusna vožnja ob severni obali, mimo Bugibbe, ob zalivu sv. Pavla, vzdolž ene najlepših plaž na otoku Mellieha Bay. Po polurni plovbi s trajektom iz Cirkewwe pristanek na Kalypsinem otoku. Najprej ogled naravne znamenitosti, gobje skale FUNGUS. Nato obisk romarske cerkve TA’PINU (notranji ogled, če bo odprta). Popoldan vožnja do otoške prestolnice VIKTORIJE. Po slikovitih uličicah sprehod do utrdbe Citadela za razgled po otoku. Obisk votline nimfe Kalypso, ki se nahaja nad čudovito plažo Ramlo Bay. Popoldanska vrnitev s trajektom v hotel na Malto. Večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Vožnja v malteško prestolnico LA VALLETTA. Panoramski ogled in sprehod mimo palač do vrtov Barraca s pogledom na največje naravno pristanišče na svetu. Ogled katedrale sv. Janeza in obisk multivizijske predstave MALTA EXPERIENCE. Popoldne prosto za samostojne oglede, nakupe ... Možnost izleta z ladjico okoli zalivov La Vallette. Večerja v hotelu.

4. dan: Po zajtrku transfer na letališče in polet predvidoma ob 10.00 s pristankom v Zagrebu ob 11.55. Zaključek potovanja.

Datum odhoda: 
1.5.2024
Lokacija odhoda: 
Zagreb
Cene/Termini: 

CENA:  740 EUR pri najmanj 35 potnikih 
               795 EUR pri najmanj 25 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v hotelu*** z namestitvijo v sobah 1/2 TWC, letalsko vozovnico na relaciji Zagreb–Malta–Zagreb, 1 kos ročne prtljage do 10 kg dimenzij 55x40x20 ter 1 manjši kos ročne prtljage dimenzij 40x20x25, vse transferje in prevoze na Malti, vse oglede na Malti, celodnevni izlet na otok Gozo, lokalnega vodnika, kjer je potreben, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: katedrala v Valletti, multivizija Malta Experience, katakombe sv. Pavla, neolitski Hagar Qim.

MOŽNO DOPLAČILO ob prijavi:
- za sobo 1/1  = 95 EUR, 
- za transfer iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora do letališča Zagreb in nazaj = 55 EUR/osebo.

POMEMBNO:
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta,
- pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih,
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni cena programa. Za zagotovitev čim ugodnejših pogojev in ugodne cene potovanja toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo. 

Število dni: 
4

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

MALTA- 4 dni, 1. maj 2024

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon