Hrvaška

NACIONALNA PARK PLITVICE IN KORNATI

Čudovita Plitvička jezera in Kornati s svojimi 125 otočki, obisk Zadra
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija – Plitvice - Zadar

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po dolenjski magistrali mimo Novega mesta, Metlike na Hrvaško, z vmesnim postankom. Nadaljevanje poti Hrvaški mimo Karlovca do Plitvic. Narodni park Plitvička jezera se razprostira med bukovimi gozdovi in zavzema površino 192 km². Po prihodu sledi vožnja z ladjico po jezeru, ter sprehod po tem edinstvenem krajinskem parku, kjer se eden pod drugim niza šestnajst čudovitih jezer kristalno modro zelene barve in nam ponuja sprostitev ter užitek v naravnih lepotah. Za ogled bomo potrebovali približno 3 ure. Po želji vam lahko organiziramo kosilo pred Plitvicami. Ob dogovorjeni uri bomo našo pot nadaljevali po notranjosti vse do mesta Zadar, zgrajenega v 4. stol. pr.n.št. Tu se bomo sprehodili po starem mestnem jedru in občudovali mestne znamenitosti, kot so cerkev sv. Donata, škofovska palača, ostanki mestnega trga iz rimskih časov. Proti večeru sledi vožnja do hotela, namestitev po sobah, večerja. Čas za počitek ali zabavo. Prenočevanje.

2. DAN: Zadar – Kornati - Slovenija

Zajtrk. Po zajtrku se bomo vkrcali na ladjo in odpluli v narodni park Kornati. Na ladjici nam bo kapitan ponudil aperitiv in malico (sendvič). Naš cel dan bo namenjen plovbi med otoki z ogledi: Visoke stene (120 m), modri koralni zaliv, slano jezero, 'ribarsko' naselje, možnost kopanja v kristalno čistem morju z neokrnjeno naravo (odvisno od letnega časa). Vmes nas čaka kosilo ali pravi ‘ribji piknik’ (ribe in meso na žaru, solata, vino, sok). V poznih popoldanskih urah, polni doživetij in lepih vtisov potem prispemo nazaj v pristanišče. Sledi povratek proti domu po jadranski magistrali z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.   

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA: pokličite za ceno
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vstopnino v narodni park Plitvice, vožnja z ladjo po Plitvičkih jezerih, 1 x polpenzion v hotelu 3/4*, križarjenje z ladjo med Kornatskimi otoki z vstopnino v nacionalni park, piknik na ladji (malica, kosilo, vino, sok in aperitiv), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

NACIONALNA PARK PLITVICE IN KORNATI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon