NEAPELJ – POMPEJI – VEZUV – TIVOLI – RIM

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v večernih urah. Vožnja v Italijo in nočna vožnja mimo Benetk, Bologne, Firenc, Rima z vmesnimi postanki.

2. DAN: V dopoldanskem času prihod v Pompeje, zasutega antičnega mesta, katerega so večkrat prizadele naravne nesreče. V spremstvu lokalnega vodnika si ogledamo izkopanine. Od tu se povzpnemo na vulkan Vezuv, (v primeru slabega vremena dostop ni mogoč–cesto zaprejo). Ostane nam še ogled Neaplja, kjer se sprehodimo po mestnem središču in si ogledamo nekatere zanimivosti mesta: Občinska palača, Castel Nuovo, Kraljevo palačo, cerkev sv. Frančiška, ki zgrajena po vzorcu Pantheona, Teatro San Carlo… Po končanih ogledih vožnja do hotela, (Fiuggi), večerja in nočitev.

3. DAN: Po zgodnjem zajtrku sledi vožnja do Tivolija, kjer si ogledamo Vilo d’Este. Nato se odpeljemo do Rima. S podzemno železnico se bomo zapeljali v mesto in si ogledali nekatere znamenitosti, kot so: Lateranska bazilika, Svete stopnice, Kolosej, Forum Romanum, Kapitol, oltar domovine. Po končanih ogledih se bomo z metrojem vrnili do avtobusa in se od tu naprej odpeljali do našega hotela. Namestitev po sobah, večerja in prenočevanje.

4. DAN: Po zajtrku vožnja do metro postaje in od tu naprej do Vatikana (možen ogled vatikanskih muzejev), kjer si ogledamo trg in cerkev sv. Petra, Angelski grad, trg Navona, Panteon, Fontana Trevi, Španske stopnice… sledi vračanje proti domu mimo Rima, Firenc, Bologne z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x pol penzion, (Fiugi in Rimski griči Rocca di Papa), vstopnina za Vilo d’Este, vstopnino v Pompeje in lokalni vodič za ogled tega mesteca, zunanji ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, organizacijo in strokovno vodenje potovanja.


  •  

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

NEAPELJ – POMPEJI – VEZUV – TIVOLI – RIM

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon