NIZOZEMSKA

4-DNEVNO POTOVANJE Nizozemska v času cvetenja tulipanov. Muzejska vasica Zaanse Schaans (mlini na veter, coklarna, sirarna ...), ribiško mestece Volendam, največja borza cvetja na svetu, vedno živahni...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo/avtobus
Cena od: 
635,00
Prvi maj 2022
Aktualna potovanja

1. dan: Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 4.30 zjutraj. Ob 6.25 direkten polet z letalsko družbo KLM v Amsterdam, kjer bo pristanek na letališču Schiphol predvidoma ob 8.25. Vkrcanje na avtobus in vožnja v muzejsko vasico ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna, sirarna...). Sledi postanek v tipičnem ribiškem mestecu VOLENDAM, v kasnejših popoldanskih urah pa prihod v AMSTERDAM - največje nizozemsko mesto in prestolnico države. Krajša panoramska vožnja in prosto v živahnem starem jedru mesta. Nastanitev v hotelu nekje v širši okolici Amsterdama in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Takojšen odhod v AALSMEER in obisk največje borze cvetja na svetu. Nato povratek v AMSTERDAM in ogledi: žel. postaja, Damrak, trg Dam, Rokin, Rembrandtova hiša, hiša Ane Frank (zunanji ogledi) ... Sledi obisk brusilnice diamantov, nato nekaj prostega časa za nakupe ali za obisk katerega izmed znamenitih muzejev po izbiri (Rijsk muzej, muzej Van Gogh, ipd.)... Še možnost vožnje z ladjico po kanalih in po želji večerni sprehod skozi znamenito »rdečo ulico«. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja. Nato vožnja v DELFT za obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN ob Severnem morju. Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za nakupe oz. samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »Rotterdam in Gouda«. Vožnja v ROTTERDAM– največje evropsko pristanišče. Krajša panorama, nato postanek v mestnem jedru za krajši ogled (ulica Coolsingel z mestno hišo, pomorski muzej, hiša Erazma Rotterdamskega...). Sledi vzpon na razgledni stolp Euromast, od koder se lepo vidi mesto in pristanišče. Nadaljevanje vožnje v mesto GOUDA, sprehod skozi staro mestno jedro (mestna hiša, cerkev sv. Janeza, mestni muzej, ...), nato pa še obisk ene izmed tamkajšnjih sirarn. Prikaz proizvodnje znanega sira, pokušnja sirov in možnost nakupa. Kasnejša popoldanska vrnitev proti Amsterdamu. Proti večeru še organiziran transfer na letališče Schiphol in ob 20.45 polet proti Zagrebu, kjer bo pristanek predvidoma ob 22.35. Zaključek potovanja.

Datum odhoda: 
24. april 2022
Lokacija odhoda: 
Zagreb
Cene/Termini: 

24. april 2022 | 4 dni

CENA:  635 EUR pri najmanj 30 potnikih
             695 EUR pri najmanj 20 potnikih

Število dni: 
4
Cena vključuje: 

CENA VKLJUČUJE: polet z letalsko družbo KLM na relaciji Zagreb–Amsterdam-Zagreb, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage in 1 kos velike prtljage za oddajo, 3 x nočitve z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, vse oglede  po programu, vse prevoze in transferje po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključena vstopnina: za borzo cvetja v Aalsmeeru.

Doplačila: 

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji:
- za sobo 1/1 = 95 EUR,
- povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča Zagreb = 39 EUR.
- celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključena vstopnina v Keukenhof), min. 20 oseb = 75 EUR,
- celodnevni izlet »Rotterdam in Gouda« (vključeni vstopnini za Euromast in sirarno), min. 20 oseb = 69 EUR,

Otroci do 17. leta starosti imajo na obeh izletih 20% popusta.

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta po dogovoru z vodnikom:
- vožnja z ladjico po kanalih = od cca. 15 EUR.

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih oz. izvedba programa v obratnem vrstnem redu.

OPOMBE:
- potniki, ki bodo za 3. oz. 4. dan izbrali prost dan, si bodo predvidoma morali plačati stroške javnega prevoza (vlak ali avtobus) do centra Amsterdama in nazaj.
- vstop v nekatere muzeje je možen le ob predhodni rezervaciji online oz. je lahko za vstop in nakup vstopnic na licu mesta zelo dolga čakalna vrsta.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Popusti: 

MOŽNI POPUSTI:
- za otroke do 12. let (skupaj z dvema odraslima) = 15%
- za 3. odraslo osebo v sobi na dod. ležišču = 5%

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

NIZOZEMSKA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon