NO NAME RABAC 4* - ruleta hoteli VALAMAR

<
>
Otrok BREZPLAČNO do 13 let!
Kratek opis: 
Akcija NO NAME, ruleta med hoteli VALAMAR 4* v kraju Rabac, Istra. Ime hotela bo znano pred odhodom. ...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Največje turistično središče na vzhodni obali Istre goste vsako leto preseneča z novimi zanimivimi vsebinami. 

Mirna okolica, prijetno dišeče zelenje in prodnate plaže so pravšnje za vse, ki si želite sprostiti. Tukaj vas čakajo družinam prijazni hoteli in njihovo ustrežljivo osebje, ki se bo trudilo, da bo vaš in malčkov dopust nadvse prijeten. 

Vsak dan lahko uporabljate bazene, športna igrišča, se ukvarjate z najrazličnejšimi vodnimi športi in doživljate adrenalinska vznemirjenja. Se radi vozite s kolesom? Nikar ne odlašajte in jih vzemite s seboj ali pa jih najamete. Okolica je pravšnja za raziskovanje. 

Nameščeni boste v enem izmed 4* hotelov VALAMAR v Rabcu. Po aktivnem dnevu si boste lahko privoščili zaslužen počitek v sobi s sat. TV,  v samopostrežnih restavracijah pa boste navdušeni nad okusno hrano.   

V dobri hrani in pijači pa boste lahko uživali tudi v okoliških restavracijah, picerijah in domiselnih kavarnicah in barih.
 
Posebna ponudba za enega izmed hotelov VALAMAR 4* v RABCU, ime hotela je znano pred odhodom.

Cene/Termini: 

Trenutno ni na voljo prostih terminov.

Doplačila: 

otroška posteljica 5 €/dan (predhodna najava)

Popusti: 

otrok do 2 let brez ležišča BREZPLAČNO, (2+1) otrok do 13 let BREZPLAČNO, odrasli 50%; (2+2) 1-2 otroka do 13 let BREZPLAČNO, odrasli 50%; (1+1) otrok do 13 let 30%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.