ZAGOTOVLJEN ODHOD!
Španija

Novoletna Barcelona z letalom, 30.12.2023-zagotovljeno

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
689,00 €
Božič in Novo leto
Potovanja po Svetu

1. DAN
BENETKE - BARCELONA
nočitev
Zbor potnikov na odhodnem letališču v Benetkah in polet v Barcelono. Po pristanku sledi avtobusna panoramska vožnja in Ob pristanku informativni ogled mesta -  avtobusna panoramska vožnja in ogled glavnih mestnih znamenitosti. Prvi postanek bo pri simbolu mesta - znameniti cerkvi Sagrada Familija (zunanji ogled), ki jo gradijo že več kot 100 let. Nadaljevali bomo po aveniji Diagonal mimo znanih meščanskih hiš Case Batllo in Case Mile del arhitekta Gaudija ter do parka Guell (zunanji ogled).  Pot nadaljujemo do trga Plaza Espana, od koder se bomo povzpeli na grič Montjuic, prizorišče poletnih olimpijskih iger leta 1992. Iz Montjuica vožnja do hotela. Nastanitev in nočitev. 

2. DAN
BARCELONA
zajtrk, nočitev
Zjutraj bomo začeli z ogledom katalonske prestolnice (peš oziroma z javnim prevozom). Sprehodili se bomo po ulici La Rambla, eni najbolj znanih sprehajališč na svetu s številnimi pouličnimi umetniki in prodajalci, ki se vije od Katalonskega trga do spomenika Krištofa Kolumba. Ogledali si bomo eno najlepših evropskih tržnic - La Boquerio, ki predstavlja pravo zakladnico dobrot od sadja in zelenjave, rib, mesa in sladkih pregreh. Obiskali bomo staro gotsko četrt Barrio Gotico, zgodovinski predel Barcelone, kjer se nahaja mogočna katedrala La Seu. Vsako leto v mesecu decembru postavijo nekaj božičnih stojnic. Vedno je zanimivo tudi na Katalonskem trgu, kjer se odvija mnogo zanimivih aktivnosti za družine. Seveda lahko opravimo še zadnje nakupe v lično urejenih trgovinah. Priprava na najdaljšo noč v letu. Silvestrovanje na prostem.

3. DAN
BARCELONA
zajtrk, nočitev
Prost dopoldan za počitek po najdaljši noči v letu. Ob doplačilu lahko obiščemo Pueblo Espanyol ali ''špansko vas'' pod Montjuicom, ki so jo uredili za Svetovno razstavo leta 1929 kot glavni španski paviljon in predstavlja raznoliko arhitekturo španskih pokrajin. V adventnem in novoletnem času je v vasici še posebej zanimivo, saj postavijo vsakoletni božični sejem, jaslice iz različnih španskih pokrajin ter tudi sprevod Treh kraljev. Po želji se lahko odpravite na ogled edinstvenega akvarija. Akvarij V Barceloni je edinstven v Evropi in je eden največjih akvarijev v tem delu Evrope. V akvariju boste videli raznolike morske živalske vrste, med drugim tudi morske pse. Akvarij ima prozoren predor, ki je dolg več kot 80 metrov in omogoča kot da bi hodili po morskem dnu, le nekaj centimetrov stran od morskih psov in drugih radovednih vrst. Povratek v hotel in nočitev.

4. DAN
BARCELONA (IZLET NA MONTSERRAT) - BENETKE
zajtrk
Dan lahko izkoristimo za zadnje samostojne sprehode, nakupe ali oglede. Ob doplačilu predlagamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, v idilični naravi. Obiskali bomo benediktinski samostan, kjer hranijo kipec črne Marije in predstavlja simbol Katalonije. Ustavili se bomo tudi v eni od vinskih kleti, kjer pridelujejo peneče katalonsko vino, Cava. Ob koncu obiska sledi pokušina in po želji nakup (v kolikor glede na čas poleta izlet ta dan ne bo možen se prestavi na druge dni). Vožnja na letališče in polet proti Sloveniji ali na bližnje letališče (Benetke). Ob doplačilu 

Datum odhoda: 
30.12.2023
Lokacija odhoda: 
Benetke / Ljubljana
Cene/Termini: 

CENA PO OSEBI OD: 689,00 €

Za odhod 30.12.2023 je predviden odličen 4* hotel Alimara.

Doplačila
MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

med 15 in 24 potniki 50 €
med 25 in 34 potniki 30 €
MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI:

enoposteljna soba 120 € (v primeru, da potuje 1 oseba je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi)
izlet na Montserrat in kleti 59 € (minimalno 15 prijavljenih oseb)
Sagrada Familia: 34 € 
prevoz na letališče v obe smeri: 66 €
Pueblo Espanyol: 14 € 
MOŽNA DOPLAČILA na poti:

mestna turistična pristojbina: 3 - 5 € (plačilo v recepciji hotela),
Akvarij Barcelona;  odrasli 24 €, otroci od 5 – 10 let 17€, otroci od 3 – 4 leta 8€
strošek vstopnin in javnega prevoza.
POPUSTI:

otroci 2 - 12 let v sobi z dvema odraslima osebama 10 %.


OPOMBE GLEDE LETALSKEGA PREVOZA: 

Pri letalskih prevoznikih in odvisno od vaših prijav,  obstaja verjetnost zasedenosti mest na rednih linijah, zato prijazno opozarjamo, da v tem primeru iščemo optimalne povezave iz bližnjih letališč. V tem primeru zagotavljamo,  da program in vsebina ostajata nespremenjena.

Število dni: 
4

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Novoletna Barcelona z letalom, 30.12.2023-zagotovljeno

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon