Bosna in Hercegovina

Novoletno Sarajevo 3 dni

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Cena od: 
249,00 €
Avtobusna potovanja

1. DAN
SLOVENIJA - SARAJEVO
nočitev
V zgodnjih jutranjih/nočnih urah odhod proti BiH. Dopoldne prihod v Sarajevo, nato ogled mesta: zapeljali se bomo mimo zgradb dvojčkov Momo in Uzeir, videli Narodno gledališče in najlepši objekt iz avstro-ogrskega obdobja, Vječnico. Sledi sprehod čez Principov most na Baščaršijo, staro kulturno in zgodovinsko središče mesta, kjer se nam bo zazdelo, da se je čas ustavil pred nekaj stoletji. Tu bo nekaj prostega časa za sprehode po praznično razpoloženem mestu ali obisk katere izmed odličnih čevabdžinic in burekdžinic. Popoldne nastanitev v predelu Ilidža, ki je znan po živahnih večerih v številnih lokalih. Po želji se lahko podate v eno od sarajevskih restavracij na prednovoletno zabavo in večerjo. Tistim z največ moči pa predlagamo nadaljevanje v katerem od sarajevskih klubov.

2. DAN
SARAJEVO ALI IZLET V MOSTAR IN JABLANICO
zajtrk, nočitev
Dan, namenjen pripravam na najdaljšo noč v leto in uživanju v prednovoletnem vrvežu mesta. Po želji se lahko podamo na izlet do Hercegovskega bisera - Mostarja. Zjutraj vožnja proti Jablanici, kraju, ki je znan po znameniti Bitki na Neretvi. Kratek postanek za fotografiranje, nato nadaljevanje proti Mostarju. Sprehodili se bomo po kujundžiluku, najstarejšem mostarskem bazarju, ki je še danes znan po številnih restavracijah, lokalih in trgovinicah s spominki. Ustavili se bomo na slovitem Starem mostu, stopili bomo tudi v turško hišo, tipično domovanje muslimanske družine iz 19. stoletja (doplačilo). Nekaj prostega časa za pravo turško kavo, nato pa povratek proti Sarajevu in začetek priprav na Silvestrovanje, ki bo potekalo na prostem. Nočitev.

3. DAN
SARAJEVO - SLOVENIJA
zajtrk
Po ne prezgodnjem zajtrku si bomo po želji ogledali znameniti sarajevski predor (tunel spasa, doplačilo), ki so ga med vojno zgradili pod letališko stezo in je bil edini izhod iz obkoljenega Sarajeva. Zapeljali se bomo tudi mimo stadiona Koševo in se za konec po želji povzpeli na vrh 150 m visoke zgradbe Avaz, od koder so čudoviti razgledi na mesto. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

Datum odhoda: 
30.12.2023
Lokacija odhoda: 
Ljubljana
Cene/Termini: 
Cena vključuje
avtobusni prevoz po programu
2x nočitev z zajtrkom v centralno lociranemu 4* hotelu
ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom
zunanje oglede po programu
spremstvo in organizacijo izleta.
 
Doplačila
MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO na posameznem avtobusu:
med 35 in 44 potniki 30 €
med 25 in 34 potniki 50 €
MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI:
enoposteljna soba 80 € (v primeru, da potuje 1 oseba je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi)
MOŽNA DOPLAČILA NA POTI:
vstopnine skupaj pribl. 5 - 10€
izlet v Mostar in Jablanico 34 € (min. 20 prijav)
POPUSTI:
otroci 2-12 let v sobi z dvema odraslima osebama 10 %
Število dni: 
3

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Novoletno Sarajevo 3 dni

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon