Pariz

Pariz, romantično mesto

Pariz, mesto nenehnega slavja, prestolnica ljubezni, slikarjev, pisateljev, mode in visoke kuhinje. Ste vedeli, da se Pariz ponaša z največjim bolšjim trgom na svetu, s stojnicami s starinami vseh slogov?...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Cena od: 
269,00 €
Potovanja po Svetu
Aktualna potovanja

1. dan: Odhod turističnega avtobusa v popoldanskih urah in vožnja z vmesnimi postanki skozi Avstrijo in Nemčijo v Francijo.

2. dan: Prihod v Pariz, francosko prestolnico v jutranjih urah. Najprej krožna vožnja mimo glavnih mestnih znamenitosti; videli bomo Elizejske poljane, Slavolok zmage, Obelisk Luksor, Eifflov stolp, Dom des Invalides, palačo Orsaj, Louvre … Vožnja v hotel, namestitev. Popoldan se bomo v mesto podali s podzemno železnico … Sprehodili se bomo po Latinski četrti. Prenočevanje.

3. dan: Po zajtrku se bomo podali na raziskovanje mestnih znamenitosti; lahko se bomo povzpeli na Eifflov stolp, od koder se nam bo odprl pogled na večmilijonsko mesto. Videli bomo najznamenitejše stavbe, ki že stoletja krasijo Pariz. Verjetno je najbolj znana gotska katedrala Notre Dame, videli bomo tudi muzej Louvre, slavolok zmage, Elizejske poljane, mestno hišo ter Les Invalides, kjer se nahaja Napoleonova grobnica. Proti večeru se bomo sprehodili po boemskem Montmartru, zbirališču umetnikov, kjer kraljuje tudi Bela golobica. Možnost obiska kabaretne predstave. Prenočevanje.

4. dan: Po zajtrku prosto dopoldne za samostojne oglede ali izlet v Disneyland z vlakom. Tukaj nas bo sprejela vesela družba Miki Miške! Za ves dan bomo zapustili resnični svet in se podali v pravljično deželo ilustratorja Walta Disneya. Junaki nas bodo popeljali v deželo neizmerne domišljije … Vsem ostalim pa priporočamo obisk muzeja Louvre, kjer je v sedmih oddelkih shranjenih okoli 400.000 umetnostnih zakladov; od starega Egipta, starega Vzhoda in islamske umetnosti, grške, rimske in etruščanske antike ter seveda slikarstva. Pariz z drugačne perspektive pa lahko doživimo tudi med vožnjo z ladjico po Seni. Za ljubitelje tehnike priporočamo obisk letalskega muzeja v Le Bourgetu, kjer je na ogled več kot 150 vrst letal, med drugim tudi Spitfire in prototip Concorda. Zvečer slovo od francoske prestolnice in vožnja preko Nemčije …

5. dan: … in Avstrije proti domu, kamor bomo prispeli predvidoma v opoldanskih urah.

Datum odhoda: 
22. 10. 2022
Lokacija odhoda: 
Ljubljana
Cene/Termini: 

Odhod: 22. 10. 2022

Cena po osebi:

pri udeležbi najmanj 40 oseb: 269,00 EUR

pri udeležbi najmanj 30 oseb: 319,00 EUR

Cena vključuje: 
  • prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vsemi pripadajočimi stroški,
  • dve prenočitvi z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu turistične kategorije,
  • vse zunanje oglede po programu,
  • turistično vodenje, organizacijo in ddv.
Doplačila: 
  • ENOPOSTELJNA SOBA 80,00 EUR
Popusti: 
  • OTROK DO 12. L. NA DOD. LEŽ. 5.00 %

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Pariz, romantično mesto

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon