Sejšeli

POČITNICE NA SEJŠELIH - 26. oktober 2023 - skoraj zagotovleno

HOTEL CORAL STRAND**** Eksotične počitnice na rajskem otoku čudovitih plaž in sinje modrih lagun. Nastanitev v hotelu ob znameniti plaži Beau Vallon, vključen ogled prestolnice Victoria.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
2350,00 €
Potovanja po Svetu
Jesenske počitnice
Na toplo iz Ljubljane
Počitnice za družine

1. dan: Zbor potnikov ob 18.00 na letališču v Zagrebu. Polet letala Turkish Airlines ob 20.15 proti Istanbulu, kjer bo pristanek ob 23.30.

2. dan: Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet ob 01.55. Predvidoma ob 11.00 dopoldan po lokalnem času sledi pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4.dan: Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7.–8. dan: Zajtrki v hotelu. Prosta dneva za kopanje in druge aktivnosti po želji in dogovoru.

9. dan: Zajtrk in predvidoma še cel dan prosto za zadnje nakupe in kopanje. Pozno popoldan slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala družbe Turkish Airlines proti Istanbulu ob 23.15 zvečer.

10. dan: Zgodnji jutranji pristanek v Istanbulu. Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti Zagrebu ob 08.20, kjer bo letalo pristalo predvidoma ob 08.30 po lokalnom času. Zaključek potovanja.

Datum odhoda: 
26. oktober 2023
Lokacija odhoda: 
Zagreb
Cene/Termini: 

CENA:     2.350 EUR pri najmanj 15 potnikih
                2.550 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalske polete Zagreb-Istanbul-Sejšeli in nazaj, vse letališke takse, 7 x nočitev v zajtrkom v hotel Coral Strand**** v standardnih sobah s pogledom na morje 1/2 TWC, organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih, ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt), spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja, celotna organizacija.
MOŽNA DOPLAČILA: 
- za sobo 1/1 = 690 EUR,
- za polpenzion = 210 EUR/osebo (7 večerij),
- za celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 105 EUR/osebo,
- za celodnevni izlet z ladjo na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = cca. 240 EUR,
- za namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy***** (namesto v hotelu Coral Strand) = 550 EUR/osebo v sobi 1/2 TWC-morska stran (razlika v doplačilu za sobo 1/1 znaša 390 EUR), doplačilo za polpenzion v hotelu Savoy = 395 EUR/osebo (7 večerij)
- za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja ali Ljubljane do letališča Zagreb = 45 EUR/osebo,

MOŽNI POPUSTI (ob razpoložljivosti ustreznega tipa sob):
- za otroka do 12. leta na dodatnem ležišču v sobi skupaj z dvema odraslima (1 ali 2 otroka) = -20%, 
- za otroka od 12. do 15. leta na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima = -10%,
- za tretjo odraslo osebo na dodatnem ležišču = -5%.
Troposteljne sobe proti potrditvi.

OPOMBE:
- letalski poleti v času objave še niso bili potrjeni, zato lahko pride do spremenjenega voznega reda poletov in se lahko v tej zvezi še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in tudi datum odhoda za kak dan ali dva.
- ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

ZELO POMEMBNO: navedene cene veljajo za rezervacije, ki so narejene najkasneje 45 dni pred odhodom. Za kasnejše prijave se lahko cene tudi zviša skladno z razpoložljivostjo hotela in letalskega prevoznika.

MOŽNI SO TUDI INDIVIDUALNI ODHODI v terminih po izbiri (brez našega vodnika, brez vključenih ogledov in brez transferjev): - cene za  7 nočitev z zajtrkom v hotelu Coral Strand + poleti že od 1.790 EUR/osebo.

Število dni: 
10

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

POČITNICE NA SEJŠELIH - 26. oktober 2023 - skoraj zagotovleno

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon