POČITNICE NA SICILIJI-letalo-letalo: 13., 20. in 27. julij 2024 - ZAGOTOVLJENI ODHODI

HOTEL DELLE PALME*** Odlične počitnice na obali vzhodne Sicilije v živahnem počitniškem letovišču Letojanni. Hotel blizu plaže, slovenski predstavnik na destinaciji, možnost različnih izletov po otoku (Etna,...
Cena od: 
789,00 €
First minute 2024
Aktivne počitnice
Potovanja po Svetu
HOTEL DELLE PALME***
Odlične počitnice na obali vzhodne Sicilije v živahnem počitniškem letovišču Letojanni. Hotel blizu plaže, slovenski predstavnik na destinaciji, možnost različnih izletov po otoku (Etna, Taormina, Eolski otoki, Sirakuze ...).
 
PROGRAM: (letalo – letalo):
 
1. dan: Zbor potnikov na tržaškem letališču Ronchi ob 9.20 (možen organiziran transfer iz Maribora). Polet z letalsko družbo Ita Airways ob 11.20 proti Rimu, prestop in nadaljevalni polet proti letališču Catania na SICILIJI s pristankom ob 15.50. Sledi organiziran transfer z avtobusom do letoviškega mesteca LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
 
2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, slovenski predstavnik na lokaciji bo na voljo za informacije in pomoč za različne aktivnosti. Možnost udeležbe na izletih po dogovoru (vzpon v staro Taormino, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, izlet na Liparske otoke, izlet v Siracuso), možnost najema avtomobila za samostojno raziskovanje otoka in čas za ostale aktivnosti. Bivanje v hotelu (polpenzion).
 
8. dan: Zgoden zajtrk v hotelu, nato avtobusni transfer iz Letojannija na letališče v Catanio. Polet z letalsko družbo Ita Airways ob 10.15 proti Rimu, prestop in nadaljevalni polet s predvidenim pristankom na letališču Ronchi v Trstu ob 13.25. Zaključek letovanja (po želji še organiziran transfer v Slovenijo).
 
HOTEL DELLE PALME*** je preprostejši hotel na odlični lokaciji, cca. 80 m oddaljen od obale v jedru letoviškega LETOJANNIJA. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad, sušilnik za lase), sefom, mini-hladilnikom, telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje – izbor menijev; gostje si sami postrežejo priloge, sladice in sadje) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi ležalnike in senčnike (doplačilo v sezoni) na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100–150 m.
Datum odhoda: 
13., 20. in 27. julij 2024
Lokacija odhoda: 
Ljubljana, Vrtojba/Sežana
Cene/Termini: 

Datum odhoda
13.07.2024 (Zagotovljeno)
20.07.2024 (Zagotovljeno)
27.07.2024 (Skoraj zagotovljeno)

CENA za odhod: 13. 7. 2024 = 789 EUR
CENA za odhod: 20. 7. 2024 = 819 EUR
CENA za odhod: 27. 7. 2024 = 849 EUR

10% POPUST ZA ZGODNJE REZERVACIJE DO 29.2.2024.

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Delle Palme***, turistično takso, povratni polet z družbo Ita Airways na relaciji Trst–Rim–Catania in nazaj, vse letališke takse (vključen 1 kos ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kos prtljage za oddajo do 23 kg/osebo), organiziran transfer iz letališča Catania do hotela v Letojanniju in nazaj, slovenskega predstavnika - vodnika v kraju ves čas letovanja, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:
- za sobo 1/1 = 160 EUR,
- soba s pogledom na morje = 70 EUR/sobo,
- za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja ali Ljubljane do letališča Trst = 55 EUR/osebo.

MOŽNI POPUSTI:
- za otroke do 12 let (z 2 odraslima na 3. oz. 4. ležišču v sobi) = 20%,
- tretja in četrta odrasla oseba v sobi = 10% (večje sobe proti potrditvi).

MOŽNI DODATNI IZLETI (z doplačilom):
- poldnevni izlet v staro Taormino,
- poldnevni izlet – vzpon na pobočje vulkana Etna do višine cca 1.900 m,
- poldnevni izlet v Siracuso,
- celodnevni izlet na Liparske otoke,

Za izvedbo izletov z našim vodnikom in s slovenskim vodenjem je potrebnih min. 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in okvirne cene bodo na voljo v poslovalnicah nekaj tednov pred odhodom, točne cene in programi pa nato na licu mesta pri našem predstavniku. V primeru manjšega zanimanja, obstaja možnost priključitve naših potnikov na izlete skupaj z ostalimi (tujimi) turisti.

Za zahtevnejše goste lahko uredimo (proti ustreznemu doplačilu) tudi bivanje v katerem izmed boljših hotelov v istem kraju.

POMEMBNO:
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta,
- v času objave programa vsi poleti še niso bili fiksno potrjeni, zato so v tej zvezi še možne spremembe voznega reda poletov in tudi dneva odhoda za kak dan ali dva,
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni cena programa. Za zagotovitev čim ugodnejših pogojev in ugodne cene potovanja toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo. V primeru zasedenosti ali previsoke cene letalskih vozovnic, lahko namesto poleta iz Trsta, ponudimo tudi polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča v Catanio. 

Število dni: 
8

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

POČITNICE NA SICILIJI-letalo-letalo: 13., 20. in 27. julij 2024 - ZAGOTOVLJENI ODHODI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon