Sicilija

POČITNICE NA SICILIJI-letalo-letalo, 8 dni - 14., 21. in 28. julij 2023 - ZAGOTOVLJENO

HOTEL DELLE PALME*** Odlične počitnice na obali vzhodne Sicilije v živahnem počitniškem letovišču Letojanni. Hotel blizu plaže, slovenski predstavnik na destinaciji, možnost različnih izletov po otoku (Etna,...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
699,00 €
Avtobusna potovanja
Počitnice za družine
Aktivne počitnice

PROGRAM: (letalo-letalo)
1. dan: Zbor potnikov na tržaškem letališču Ronchi ob 13.45 (možen organiziran transfer iz Maribora). Polet z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair ob 15.50 proti letališču Catania na SICILIJI, kjer bo pristanek ob 17.35 uri. Sledi organiziran transfer z avtobusom do letoviškega mesteca LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, slovenski predstavnik na lokaciji je bo na voljo za informacije in pomoč za različne aktivnosti. Možnost udeležbe na različnih izletih po otoku po dogovoru (vzpon v staro Taormino, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, izlet na Liparske otoke, izlet v Siracuso, možnost najema avtomobila za samostojno raziskovanje otoka ...) in čas za ostale aktivnosti. Bivanje v hotelu na osnovi polpenziona.

8. dan: Zajtrk v hotelu. Dopoldanski avtobusni transfer iz Letojannija na letališče v Catanio. Polet z letalom nizkocenovne letalske družbe Ryanair ob 13.40 s predvidenim pristankom na letališču Ronchi v Trstu ob 15.25. Zaključek letovanja (po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo).

Datum odhoda: 
14., 21. in 28. julij 2023
Lokacija odhoda: 
Trst
Cene/Termini: 

CENA: 
- odhod: 14.7.2023  = 699 EUR 
- odhod: 21.7.2023  = 739 EUR 
- odhod: 28.7.2023  = 779 EUR 

5% POPUST za hitre prijave do 31.3.2023!
 
CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Delle Palme*** v Letojanniju, turistično takso, povratni letalski polet z nizkocenovno družbo Ryanair na relaciji Trst–Catania-Trst, vse letališke takse (vključen 1 manjši kos ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kos velike prtljage do 20kg/sobo), organiziran transfer iz letališča Catania do hotela v Letojanniju in nazaj, slovenskega predstavnika-vodnika v kraju ves čas letovanja, celotno organizacijo.
 
MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 150 EUR,
- za sobo s pogledom na morje = 70 EUR/sobo,
- za dodatne kos velike prtljage = cca 70 EUR (cena se spreminja),
- za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane do letališča Trst = 45 EUR/osebo,
- za bivanje v hotelu**** (cena po dogovoru v času rezervacije).
 
MOŽNI POPUSTI: 
- za otroke do 12 let na dodatnem ležišču (v sobi z 2 odraslima) = 20%, 
- tretja in četrta odrasla oseba v sobi na dodatnem ležišču = 10% (večje sobe proti potrditvi).
 
MOŽNI DODATNI IZLETI (z doplačilom):
- poldnevni izlet v staro Taormino,
- poldnevni izlet – vzpon na pobočje vulkana Etna do višine cca 1.900 m,
- poldnevni izlet v Siracuso, 
- celodnevni izlet na Liparske otoke,
Za izvedbo izletov z našim vodnikom in s slovenskim vodenjem je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in okvirne cene bodo na voljo v naših poslovalnicah nekaj tednov pred odhodom, točne cene in informacije pa nato na licu mesta pri našem predstavniku. V primeru manjšega zanimanja, tudi možnost priključitve naših potnikov na izlete skupaj z ostalimi turisti.
 
POMEMBNO: 
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni tudi cena programa. V izogib višji ceni toplo priporočamo hitro prijavo. V primeru zasedenosti ali previsoke cene letalskih vozovnic, lahko namesto poleta iz Trsta, ponudimo tudi polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča v Catanio, 
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta. 
 
HOTEL DELLE PALME*** je preprostejši hotel na odlični lokaciji, cca 80m oddaljen od obale v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad, sušilnik za lase), sefom, mini-hladilnikom, telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje–izbor menujev; gostje si sami postrežejo priloge, sladice in sadje) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100–150m.     
 
Za zahtevnejše goste lahko uredimo (proti ustreznemu doplačilu) tudi bivanje v katerem izmed boljših hotelov v istem kraju (npr. hotel Antares****, hotel Albatros**** ali pd.). 

Število dni: 
8

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

POČITNICE NA SICILIJI-letalo-letalo, 8 dni - 14., 21. in 28. julij 2023 - ZAGOTOVLJENO

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon