Italija

Safari park in Verona

Verona, romantično mesto Romea in Julije, Park Natura Viva- živalski vrt, svet dinozavrov in safari
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Cena od: 
69,00 €
Avtobusna potovanja
Počitnice za družine
Jesenske počitnice

Vožnja preko severne Italije, mimo Benetk, Padove, Vicenze in Verone. Nekaj kilometrov pred Gardskim jezerom se bomo ustavili v živalskem parku Natura Viva. Sestavljen je iz treh vsebinskih delov. Prvi del predstavlja ‘animalzoo’, to je ‘klasični’ živalski vrt, kjer bomo lahko videli okrog 200 živalskih vrst z vseh celin.
Drugi sklop parka predstavlja svet dinozavrov (makete v naravni velikosti), kjer nas bodo dinozavri vrnili nazaj v zgodovino; poleg njih se v terariju in akvariju predstavljajo še številni plazilci in tropske ribe.
Vsekakor je najbolj zanimiv tretji del, safari. Z avtobusom se bomo zapeljali skozi ‘savano’ in se ‘iz oči v oči’ srečali z živalmi, ki se prosto gibljejo po parku.

V parku Natura Viva se bomo srečali s čudovitim živalskim svetom, v nadaljevanju dneva pa bomo lahko občudovali Verono, eno najbolj ljubkih in umetniško najbolj vabljivih severno italijanskih mest. Slikovito središče je postavljeno ob hitro tekočo reko Adižo, posejano je z rimskimi in srednjeveškimi ostanki in pravim labirintom starih ulic. Skoraj vsak košček mesta je še vedno tako romantičen, kot je bil v času, ko si je Shakespeare izbral Verono za prizorišče zgodbe o Romeu in Juliji. Med sprehodom po mestu bomo videli Areno – amfiteater iz 1.stol., najelegantnejšo ulico Vio Mazzini, najimenitnejši trg Piazza delle Erbe, meščanske hiše in številne cerkve. Nekaj časa za samostojne oglede ali pa za posedanje na uličicah pred številnimi kavarnami. Vožnja proti domu, prihod je predviden v poznih večernih urah.

Datum odhoda: 
27. 04. 2023, 24. 06. 2023, 31. 10. 2023
Lokacija odhoda: 
Ljubljana, Vrtojba
Cene/Termini: 

Odhodi: 27. 04. 2023, 24. 06. 2023, 31. 10. 2023

Cena po osebi:

pri udeležbi najmanj 45 oseb:69,00 EUR

pri udeležbi najmanj 30 oseb:92,00 EUR

Število dni: 
1 dan
Cena vključuje: 

prevoz s turističnim avtobusom, vstopno takso v Verono za avtobus, zunanje oglede po programu, skupinsko vstopnino v park Natura Viva, turistično vodenje, organizacijo izleta in ddv.

Doplačila: 

PRIJAVA MANJ KOT 7 DNI DO ODH. 10,00 EUR

Popusti: 

OTROCI DO 12 LET 6.00 €

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Safari park in Verona

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon