SARAJEVO in DUBROVNIK

<
>

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1.dan: Slovenija-Sarajevo 
Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v zgodnejših jutranjih urah. Vožnja do hrvaške meje, mimo Zagreba, Slavonskega broda, Doboja, Zenice do Sarajeva. Prihod v Sarajevo je predviden v popoldanskih urah. Namestitev v hotelu, kjer se bomo malce osvežili in se nato odpravili na ogled Baščaršije, Begove džamije - najznačilnejši sakralni islamski objekt na Balkanu iz leta 1521, mestna hiša, Principov most. Na razdalji približno 300 m si boste lahko ogledali tri različne sakralne stavbe: katoliško cerkev, sinagogo in džamijo. Vožnja nazaj do hotela večerja in nočitev.
 
2.dan: Sarajevo-Mostar-Medjugorje-Dubrovnik 
Zajtrk, po zajtrku vožnja do Mostarja. Postanek za ogled glavnih znamenitosti: most Sultan Sulejmana, Stari most, ki je bil med vojno leta 1993 porušen, Karadoz - Begova džamija, Mehmed Pašina džamija… Nadaljevanje vožnje ob reki Neretvi do Međugorja, znanega romarskega središča, kjer se je leta 1981 prikazala Marija. Po ogledu vožnja na Hrvaško do Dubrovnika. Namestitev v hotelu, večerja in večerni ogled mesta. Nočitev v Dubrovniku ali v bližnji okolici.
 
3.dan: Dubrovnik-Split-Šibenik-Slovenija
Po zajtrku odhod iz hotela in vožnja proti Splitu, ki po svoji lepoti ne zaostaja za ostalimi dalmatinskimi biseri. Ogled mesta, ostankov obzidja ter Dioklecijanove palače… Nadaljevanje vožnje skozi Solin do Šibenika, ogled mestnih zanimivosti: trdnjava sv. Ane,… V poznih popoldanskih urah prihod v Zadar, če bo čas dopuščal še kratek ogled in sprehod po mestu. Nadaljevanje vožnje po jadranski magistrali z vmesnimi postanki proti domu. Prihod v kraj odhoda predviden v poznih večernih (jutranjih) urah.
 
CENA: pokličite za ceno
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije