SARAJEVO in Titov bunker - MOSTAR – SPLIT ali ŠIBENIK

Kratek opis: 
Zapeljali se bomo v prestolnico Bosne, Sarajevo z znamenito Baščaršijo, se zapeljali po dolini reke Neretve proti Mostarju in si ogledali še obmorski Split ali Šibenik.

Prevoz:

175,00€

1. DAN: Slovenija – (Jajce) - Sarajevo
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja na Hrvaško in v Bosno. (Po predhodnem dog. Možnost postanka in ogleda v Jajcu,…) ali naprej do Sarajeva, prestolnice Bosne in Hercegovine. Po prihodu se bomo podali na ogled mestnih znamenitosti. Sprehod po uličicah z majhnimi trgovinicami, kjer obrtniki izdelujejo predmete iz bakra, srebra, kože in lesa, bo predstavljal obisk minulih. V poznih popoldanskih urah se bomo sprehodili po »Baščaršiji« - srcu starega mestnega jedra, polni številnih trgovinic, obrtnih delavnic, kavarnic, čevapdžinic. Vožnja do hotela, namestitev, večerja in nočitev.
 
2. DAN: Sarajevo – ( Titov bunker) - Mostar
Zajtrku. Vožnja po dolini Neretve skozi Jablanico. Še prej postanek in ogled, Titov bunker v Konjicu. Po želji postanek pri spominskem kompleksu Bitke na Neretvi, ob porušenem mostu, nato nadaljevanje potovanja po slikoviti dolini Neretve do Mostarja. Popoldan prihod v Mostar. Ogled starega dela mesta Kujundžiluk in starega mosta, prizorišča znamenitih mostarskih skokov. Most je bil v zadnji vojni porušen, nato pa s pomočjo Unesca obnovljen in leta 2004 ponovno odprt. Nekaj prostega časa. Po želji in za doplačilo pokušnja priznanih hercegovskih vin: Blatina, Žilavka in Kameno vino. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.
 
3. DAN: Mostar – Split ali Šibenik – Slovenija
Zajtrk. Nato vožnja proti Splitu ali Šibeniku (po dogovoru). Ogled mestnih zanimivosti,…. Po končanih ogledih vožnja proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.
 
CENA: od 175 EUR pri najmanj 40 potnikov
CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x POLPENZION v hotelu v Sarajevu, 1 x POLPENZION v hotelu v MOSTARJU, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.
DOPLAČILA: vstopnine med ogledi. Titov bunker cca 10€,…

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Pokličite za ceno!

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, 1 x POLPENZION v hotelu v Sarajevu, 1 x POLPENZION v hotelu v MOSTARJU, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

Sorodne destinacije