SILVESTROVANJE V BEOGRADU - 3 dni

3 - DNEVNI PROGRAM Cenovno zelo privlačen program z ogledom vseh glavnih znamenitosti srbske prestolnice. Silvestrovanja na prostem ali v tipični restavraciji na boemski Skadarliji.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Cena od: 
215,00 €
Praznična doživetja
Aktualna potovanja

1. dan, petek, 30.12.2022:
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Potovanje mimo Zagreba in Slavonskega Broda z vmesnimi postanki. Prestop meje z Srbijo in zgodaj popoldne prihod v BEOGRAD. Krožni ogled znamenitosti: pravoslavna cerkev sv. Save, cerkev sv. Marka, mestna skupščina, nekdanji »zvezni parlament«, Trg republike, Trg Nikole Pašića… Sledi peš ogled starega mestnega jedra; Trg republike, Narodni muzej, Narodno gledališče, Študentski trg, Kalemegdan, Saborna cerkev, »konak« kneginje Ljubice, »kafana ? (kod pitanja)«... Namestitev v hotelu Srbija***. Možnost večerje (doplačilo) in nočitev.

2. dan, sobota, 31.12.2022:
Zajtrk. Vožnja na Dedinje. Po želji obisk »Hiše cvetja« z grobnico maršala Tita in ogled etnografskega muzeja, ki hrani »titova« darila (doplačilo). Od tu nadaljujemo pot mimo slovite Marakane, Cecine hiše, Tv Pink na AVALO. Zapeljali se bomo mimo spomenika ruskim letalcem, si ogledali Mestrovičev spomenik neznanemu vojaku ter telekumunikacijski stolp: vzpon na stolp po želji. Povratek v hotel. Prosto, čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob dogovorjeni uri odhod na silvestrovanje v eno izmed restavracij na Skadarliji (doplačilo) ali pa pričakovanje Novega leta v središču Beograda na prostem. Srečno 2023!

3. dan, nedelja, 01.01.2023: 
Kasnejši zajtrk. Še nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, nakup spominka, sprehod po Knezmihajlovi ulici… V zgodnejših popoldanskih urah slovo od srbske prestolnice in vožnja nazaj  proti domu. Prihod v Slovenijo v kasnejših večernih urah.

HOTEL SRBIJA*** je eden večjih beograjskih hotelov s cca 300 sobami in nudi idealno namestitev tako za poslovne potnike, kakor tudi za turiste. Nahaja se na jugovzhodnem delu mesta in je cca. 5 km oddaljen od mestnega jedra. Sobe so opremljene s TV-jem, telefonom,  wi-fi dostopom, mini barom, sušilcem za lase ... V hotelu imajo veliko panoramsko restavracijo na 17. nadstropju, bar in več konferenčnih dvoran.   

Datum odhoda: 
30.12.2022
Lokacija odhoda: 
Ljubljana
Cene/Termini: 

Odghod: 30.12.2022

Cena po osebi od: 215,00 €

Število dni: 
3
Cena vključuje: 

CENA:   215 EUR pri najmanj 40 potnikih
                239 EUR pri najmanj 30 potnikih

7% POPUST za hitre prijave do 15.11.2022 (cena s popustom znaša 199,90 EUR).

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu Srbija*** v 1/2 sobah TWC, ogled mesta z lokalnim vodnikom, izlet na Avalo, vse oglede po programu, lokalno vodenje (kjer je obvezno), cestnine in pristojbine, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 40 EUR, 
- za silvestrovanje v tipični restavraciji na Skadarliji = cca 110 EUR (ob prijavi),  
- za večerjo z glasbo na splavu 1. dan = cca 30 EUR (vodniku na poti),
- za vstopnino v Hišo cvetja = cca 400 RSD (na licu mesta),
- za vzpon na Avalski stolp = cca 300 RSD (na licu mesta).

Za avtobusni prevoz na silvestrovanje v center mesta in nazaj bo poskrbljeno.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SILVESTROVANJE V BEOGRADU - 3 dni

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon