Hrvaška

SILVESTROVANJE V DALMACIJI, 4-DNEVNI PROGRAM- 30.12.2023

4-DNEVNI PROGRAM, HOTEL IMPERIAL***+ Vabljeni na organizirano silvestrovanje v Vodice v Dalmaciji. Atraktiven program in prenovljen hotel. Silvestrovanje z živo glasvo v hotelu ali pa na prostem v centru...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Cena od: 
349,00 €
Božič in Novo leto
Avtobusna potovanja
SILVESTROVANJE V DALMACIJI (VODICE, ŠIBENIK, ZADAR ...)
 
30. december 2023 | 4 dni
 
1. dan: sobota, 30.12.2023
Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki vožnja proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v VODICE in namestitev v hotelu IMPERIAL***. Čas za počitek in sprostitev, možnost kopanja v notranjem bazenu, prvi sprehod v mestno jedro. Večerja in nočitev v hotelu.
 
2. dan: nedelja, 31.12.2023
Zajtrk. Prosto v hotelu za kopanje, čas za raziskovanje mesta po svoje. Na željo zanimiv poldnevni izlet v BIOGRAD (krajši postanek) in do kmetijskega posestva in zadruge MASVIN (predstavitev posestva, nato pokušnja njihovih vin in domačih proizvodov kot so pršut, sir, olive, fige ...). Počitek in priprava na najdaljšo noč. Ob cca. 20. uri začetek silvestrovanja z bogato SILVESTRSKO VEČERJO (doplačilo) in živo glasbo s hotelskim ansamblom ali silvestrovanje na prostem v centru Vodic (v tem primeru vključena samo penzionska večerja v hotelu). Srečno 2024 in zabava do zgodnjih ur!
 
3. dan: ponedeljek, 1.1.2024
Pozen zajtrk. Sledi krajši novoletni izlet v ŠIBENIK za peš ogled srednjeveškega mestnega jedra do znamenite katedrale sv. Jakova, nekaj prostega v mestu in popoldanska vrnitev v Vodice. Zabava z živo glasbo in večerja v hotelu.
 
4. dan: torek, 2.1.2024
Zajtrk in dopoldansko slovo od hotela. Panoramska vožnja ob obali mimo Filip Jakova do ZADRA. Krajši sprehod skozi staro mestno jedro: kopenska vrata, trg 5 vodnjakov, knežja palača, mestna loža, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazije, po želji sprehod do »morskih orgel« ... Še nekaj prostega v centru mesta. Vrnitev proti domu po avtocesti in prihod v Slovenijo v večernih urah.
Datum odhoda: 
30.12.2023
Lokacija odhoda: 
LJUBLJANA
Cene/Termini: 
CENA: 349 EUR pri najmanj 40 potnikih
 
CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 3 x polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja) v sobah 1/2 TWC, turistično takso, pijačo dobrodošlice, hotelsko animacijo, uporabo notranjega bazena in fitnesa, ogled Šibenika in Zadra, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
 
MOŽNA DOPLAČILA (v agenciji):
- za sobo 1/1 = 70 EUR,
- za streženo svečano SILVESTRSKO VEČERJO z več hodi in živo glasbo v osrednji hotelski restavracji (vključen kozarec penine polnoči) = 50 EUR/osebo,
- za poldnevni izlet v Biograd in kmetijsko zadrugo MasVin z vključeno degustacijo in prigrizkom = 35 EUR/osebo (za izvedbo je potrebno min. 20 udeležencev).
 
MOŽNI POPUSTI:
- otrok do 6. leta skupaj v sobi z dvema odraslima na dod. ležišču = 50%,
- otrok od 6. do 12. leta skupaj v sobi z dvema odraslima na dod. ležišču = 25%,
- otrok do 12. leta skupaj v sobi z enim odraslim = 15%,
- otroci starejši od 12 let in odrasli na dod. ležišču = 10%.
 
OPOMBA: silvestrska večerja v hotelu ni obvezna. Kdor se ne odloči za silvestrsko večerjo, ima v hotelu ta večer vključeno penzionsko večerjo, nato pa lahko odide na silvestrovanje na prostem v center Vodic.
 
Hotel IMPERIAL***+ leži v borovem gozdičku cca 100 m od plaže in približno 1 km od centra Vodic. Hotel je sestavljen iz glavne zgradbe ter iz več vil in depandans v neposredni bližini. Gostje TA Sajko po tej ponudbi, bodo nastanjeni v glavni zgradbi v sobah tipa standard (vse sobe imajo klimo, telefon, kopalnico, sat-TV, brezplačen Wi-fi, balkon). Zajtrki in večerje v restavraciji so samopostrežni (svečana večerja bo strežena). Zraven osrednje restavracije najdemo v hotelu še recepcijo, aperitiv bar, zunanji in notranji bazen, fitnes, športna igrišča, itd.
 
Več o hotelu na spletni strani www.rivijera.eu/hotel-imperial/
 
ZA ZABAVO na SILVESTROVO bo v osrednji hotelski restavraciji skrbel hrvaški ansambel. Živa glasba za ples bo v hotelu organizirana tudi na novoletni večer (1.1.2024). Vabimo vas na ples z dalmatinsko in internacionalno glasbo.
 
Število dni: 
4

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

SILVESTROVANJE V DALMACIJI, 4-DNEVNI PROGRAM- 30.12.2023

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon