ŠVICA IN PET ALPSKIH DEŽEL Italija – Avstrija – Liechenstein – Švica - Nemčija

V 3 dneh bomo obiskali kar 5 držav: Italijo, Avstrijo, Liechenstein, Švico in Nemčijo. Ogledali si bomo eno izmed najmanjših evropskih državic, kneževino Liechtenstein.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1.DAN: Odhod avtobusa iz AP v Ajdovščini ob 5.00 (še dogovor). Vožnja v Italijo po avtocesti mimo Udin skozi Tolmezzo do Cortine. Postanek za sprehod po mestu, ogled bazilike čas za kapučino,.. Po postanku nas bo pot vodila v  pustertalsko dolino s središčem Brunico čez prelaz Brenenner v Avstrijo po doline reke Inn s postankom v kraju Wattens za ogled znanega muzeja kristalov Swarovski. Sledi vožnja v glavno mesto dežele Tirolske Innsbruck: staro mestno jedro z znamenito “Zlato strešico”, Hoffburgom, staro mestno jedro, Hofchirhe,…nekaj prostega časa in nadaljevanje vožnje čez prelaz Arlberg v deželo Predarlberško proti Feldkirchu. Nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2. DAN: Po zajtrku Vožnja do Lichensteina, ogled mesta (možnost ogleda z mestnim vlakom). vožnja ob Renu do Bodenskega jezera v Nemčijo do otoka Mainau, postanek za ogled otoka, ki pa svoja sliko ustvarja v spomladanskem času, ko je polna roč ali 'otok cvetja' . Pot nadaljujemo v idilični kraj Stein am Rhein, kjer se bomo sprehodili pa starem mestnem središču med številnimi lepo poslikanimi hišami. Nadaljevanje vožnje proti Schaffhausnu do znanih Renskih slapov, največjih v Evropi. Ogled,…in nadaljevanje poti do Züricha. Po prihodu si ogledali nekatere mestne znamenitosti, kot so: Grossmünster in Fraunmünste r, najpomembnejši protestantski cerkvi v mestu, staro mestno jedro, znamenito 'Bahnhofstrasse'. Nekaj prostega časa za sprehode po ulici in možnost nakupov. Popoldan vožnja do Luzerna ali okolice namestitev v hotelu ali vračanje v isti hotel v Feldkirch, večerja in prenočevanje.

3. DAN: Zajtrk vožnja do Luzerna, ogled mestnih znamenitosti: Kapelski most, Rathaus  ali stara Mestna hiša, vinski trg, stolnica,…Vožnja do vznožja Pilatusa. Na vrh (2.129 m visoko) se boste zapeljali z gorsko zobato železnico, ki ima 48 % naklon – največji v Evropi odkoder se vam ponuja čudovit razgled na alpske vrhove in jezera. Ob uri vračanje v dolino. (v slučaju slabega vremena-odpade). Nadaljevanje poti do vasice Altdorf, kjer stoji spomenik Viljema Tella, ogled in nadaljevanje vožnje (preko prelaza Sankt Gotthard – zanimivo potovanje). Naš naslednji postanek bo v kraju v bližini Lugana, kjer bomo obiskali eno od 'čokoladnic', ogled proizvodnje, muzeja in možnost nakupa čokolade. Po končanih ogledih nas bo pot vodila v Italijo mimo Milana in Benetk z vmesnimi postanki v Slovenijo, previden prihod v Ajdovščino pozno ponoči.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x polpenzion v Feldkirchu, (Avstrija), ( morebiti okolica Luzerna drugi večer),  zunanji ogledi po programu, vstop v tovarno čokolade, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ŠVICA IN PET ALPSKIH DEŽEL Italija – Avstrija – Liechenstein – Švica - Nemčija

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon