ŠVICA in PET ALPSKIH DEŽEL Italija – Avstrija – Liechtenstein – Švica - Nemčija

Ogledali si bomo pet alpskih dežel - Italijo – Avstrijo – Liechtenstein – Švico in Nemčijo.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. dan: Slovenija - Wattens - Innsbruck – Feldkirch

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja v Avstrijo mimo Salzburga z vmesnimi postanki. Zapeljali se bomo ob reki Inn do kraja Wattens, kjer si ogledamo zelo znani muzej kristalov Swarovski. Nadaljevanje vožnje v prestolnico dežele Tirolske – Innsbruck. Sprehodimo se po mestu in si ogledamo mestne znamenitosti s starim mestnim jedrom in stolnico Sv. Jakoba, Zlata strešica. Pot nas bo vodila naprej v deželo Predarlberško čez 1800 m visok prelaz Arlberg do kraja Feldkirch na avstrijsko-švicarski meji. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: St. Gallen – Mainau – Renski slapovi – Zurich

Po zajtrku vožnja do kraja St. Gallen, glavnega mesta kantona St. Gallen v Švici, ki je poznan predvsem po opatiji St. Gall. Ta je uvrščena na Unescov seznam svetovne dediščine. Zapeljemo se naprej do Bodenskega jezera v Nemčijo do otoka Mainau ali otoka cvetja. Otok svojo pravo sliko ustvarja v spomladanskem času, ko je tu polno cvetočih rastlin. Nato se odpravimo v idilični kraj Stein am Rhein, kjer se sprehodimo pa starem mestnem središču med številnimi lepo poslikanimi hišami in naprej proti Schaffhausnu do znamenitih Renskih slapov, največjih v Evropi. Široki so 150 metrov, visoki pa 23 metrov. Nato nad  aljevanje poti do Züricha, kjer si ogledamo mestno jedro 'Linderhof' in nekatere mestne znamenitosti: Grossmünster in Fraunmünster - najpomembnejši protestantski cerkvi v mestu, staro mestno jedro, znamenito 'Bahnhofstrasse'. Po končanih ogledih vračanje nazaj do hotela v Fledkirchu. Večerja in nočitev.

3. dan: Feldkirch – Liechtenstein – St. Anton – Slovenija

Zajtrk. Po zajtrku vožnja do Liechtensteina, ogled mesta (možnost ogleda tudi z mestnim vlakom). Slikovite vasice s kapelicami se nizajo skozi celotno pokrajino te male države. Nadaljevanje poti naprej v Avstrijo do kraja St. Anton Am Arlberg, ki velja za kozmopolitsko shajališče mednarodne smučarske scene in kraj, ki je kljub svoji svetovni slavi ohranil vaško domačnost in prisrčnost. Vožnja proti Sloveniji. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

CENA: kontaktirajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, 2 x polpenzion v hotelu 3/4* v kraju Feldkirch ali okolici, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.

DOPLAČILA: enoposteljna soba, vstopnina v muzej Swarovski, Renski slapovi, otok Mainau.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz na navedenih relacijah, 2 x polpenzion v hotelu 3/4* v kraju Feldkirch ali okolici, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ŠVICA in PET ALPSKIH DEŽEL Italija – Avstrija – Liechtenstein – Švica - Nemčija

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon