TENERIFE

TENERIFE: NAVDUŠUJOČ VULKANSKI OTOK, 29.6., 27.7.2023

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Avtobusna potovanja
Počitnice za družine
Aktivne počitnice
Na toplo iz Ljubljane

1.DAN: DUNAJ – TENERIFE

Odhod avtobusa iz različnih vstopnih postaj v Sloveniji. Predvidoma ob 4.30 uri prihod na letališče na Dunaj. Direktni polet Dunaj – Tenerife predvidoma ob 7. uri. Prihod na letališče na Tenerifih predvidoma ob 11.20 uri (-1 ura). Prevoz do hotela 4*, namestitev v sobah. Večerja. Nočitev.

2.DAN: TENERIFE – spoznavanje mesta Puerto de la Cruz Zajtrk. Po zajtrku zbor in voden sprehod do centra mesta Puerto de la Cruz. Mesto Puerto de la Cruz leži na severu Tenerif, znano pa je po plažah s črnim peskom. Mesto nudi ogromno možnosti za raziskovanje - obiščete lahko številne muzeje in parke. Sprehod po glavni promenadi vodi mimo številnih barov in trgovinic.Po sprehodu čas za samostojno raziskovanje mesta, nakupe, kopanje. Večerja in nočitev.

3.DAN: TENERIFE – Loro park Zajtrk. Po zajtrku zbor in v dopoldanskem času odhod do Loro parka. Loro park je 13,5 hektarov velik ZOO na obrobju Puerta, ki omogoča ogled 4000 papig, od tega 350 različnih vrst in podvrst. Loro park gosti tudi največjo predstavo delfinov v bazenu, največjo zaprto razstavo pingvinov in najdaljši tunel morskih psov v Evropi. Prav tako je v parku doma 5 ork, gorile, morski levi, jaguarji, tigri, aligatorji, želve, morski konjički, več različnih morskih psov in druge živali. Po ogledu povratek v hotel. Večerja in nočitev.

4.,5. DAN: TENERIFE – uživanje na otoku Prosto za raziskovanje otoka, kopanje, koriščenje bazenov hotela, koriščenje polpenziona. Večerja in nočitev.

6. DAN: TENERIFE – vulkanski otok Zajtrk. Po zajtrku zbor in prevoz proti El Teide. El Teide je vulkan, najvišja točka Španije in najvišji vrh nad Atlantikom, 3.715 metrov nad morjem. Slikovita pot do vznožja vulkana, z raznolikim »puščavskim« rastjem. Iz vznožja do vrha vulkana vodi gondola (vzpon z gondolo proti doplačilu). Slovenskemu vodniku se bo pridružil tudi lokalni vodnik (angleški jezik). Večerja in nočitev.

7. DAN: TENERIFE – uživanje na otoku Prosto za raziskovanje otoka, kopanje, koriščenje bazenov hotela, koriščenje polpenziona.

8. DAN: TENERIFE – SLOVENIJA Zajtrk. Prevoz do letališča. Polet iz letališča Tenerife do letališča Dunaj ob predvidoma 11.55 uri. Predviden pristanek na Dunaju ob 17.45 uri. Transfer do različnih krajev po Sloveniji.

Možne vstopne postaje za avtobusni prevoz do Dunaja: LJUBLJANA, DOMŽALE, ŽALEC, CELJE, SLOV. BISTRICA, MARIBOR.

Natančna navodila in časovnica bo naknadno posredovana, cca 5 dni pred odhodom. Možne so manjše spremembe programa.

Datum odhoda: 
29.6.2023 in 27.7.2023
Lokacija odhoda: 
Ljubljana
Cene/Termini: 

Odhodi:

Datum           Cena od     Status

29. 06. 2023  1249 €       ZAGOTOVLJEN ODHOD

27. 07. 2023  1299 €       ZAGOTOVLJEN ODHOD

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

 

 

Število dni: 
8

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

TENERIFE: NAVDUŠUJOČ VULKANSKI OTOK, 29.6., 27.7.2023

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon