TRGATEV MANDARIN V DOLINI REKE NERETVE, 13. oktober 2023 - zagotovljeno

3-DNEVNO POTOVANJE Odhod:13. oktober 2023
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Cena od: 
250,00€
Avtobusna potovanja
Jesenske počitnice
1. dan: Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v smeri Ljubljane. Vožnja preko Novega mesta in Bele krajine. Prestop meje in vožnja proti južni Dalmaciji. Popoldanski prihod na Makarsko riviero. Krajši ogled MAKARSKE in čas za sprehod po obalni promenadi. Namestitev hotelu v bližini, večerja in nočitev.
 
2. dan: Po zajtrku vožnja v DELTO NERETVE in na TRGATEV MANDARIN. Dobrodošlica z glasbo, “lozo” in smokvami. Obiranje mandarin za sprotno uživanje in popotnico za domov. Sledi FOTO SAFARI z neretvanskimi »lađami« po kanalih delte Neretve in nato pravo neretvansko kosilo. Za vzdušje na ladjah in pri kosilu bodo poskrbeli muzikantje. Pozno popoldne vrnitev v hotel. Na poti možnost nakupa lokalnih pridelkov z Neretve: suhe smokve, likerji, travarica, med ... Večerja v hotelu. Ob živi glasbi se boste lahko tudi zavrteli. Nočitev.
 
3. dan: Po poznem zajtrku odhod iz hotela in vožnja do OMIŠA za ogled starega mestnega jedra. Možnost vožnje z ladjicami po reki Cetini (doplačilo). Nazadnje še obisk mesta TROGIR (sprehod skozi srednjeveško jedro mesta ter čas za nakup spominka, kosilo ...). Vrnitev po dalmatinski avtocesti. Prihod v Slovenijo v večernih urah.
Datum odhoda: 
13. oktober 2023
Lokacija odhoda: 
LJ, MB, ..
Cene/Termini: 
CENA:
250 EUR pri najmanj 40 potnikih
275 EUR pri najmanj 30 potnikih
 
CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, 1 x živa glasba v hotelu, trgatev mandarin, fotosafari (vožnja z lađami), kosilo, živo glasbo (kot v programu), ogledi po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in pristojbine, slovensko vodenje in organizacijo.
 
Vključene vstopnine po programu.
 
MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 40 EUR, za vožnjo z ladjico po Cetini = cca. 8 EUR.
 
MOŽEN POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama), tretja odrasla oseba na dodatnem ležišču 5%. Troposteljne sobe proti potrditvi.
Število dni: 
3

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

TRGATEV MANDARIN V DOLINI REKE NERETVE, 13. oktober 2023 - zagotovljeno

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon