Maldivi

Tropski Maldivi

Okoli 1.190 prelepih atolov maldivskega otočja se razprostira v turkizno modrem morju Indijskega oceana in nudi nepozabno doživetje ter obilico užitkov. Maldivi so naravni čudež in slovijo po lepoti, barvitem...
Cena od: 
1530,00€
Potovanja po Svetu
Aktivne počitnice
Počitnice za družine

1. dan: LJUBLJANA – MALE.
Polet iz ljubljanskega ali bližnjega letališča (v tem primeru prevoz iz Ljubljane) preko vmesnega letališča na Maldive. (letalo)

2. dan: MALE – OTOK GURAIDHOO.
Po pristanku sledi še transfer s čolnom do otoka Guraidhoo. Po prihodu se namestimo v hotel, večerja in zaslužen počitek. (letalo) (H, V)

3. dan: OTOK GURAIDHOO ali po želji OPCIJSKI IZLET šnorklanje z želvami in pisanimi ribami.
Zajtrk. Prosto za uživanje ali raziskovanje otočka Guraidhoo, lahko pa se (za doplačilo) odpravite na izlet. V hotelu si sposodimo masko in plavutke in že z gliserjem hitimo prvi dogodivščini naproti. Zasidramo se sredi oceana in že nas čaka skok v topli Indijski ocean. Z nekaj sreče zagledamo morske želve, ki s počasnimi zamahi zasanjano plavajo skozi mogočno modrino. Nato se odpravimo naproti koralnemu grebenu. Najprej nahranimo ribe, ki lačno hlastajo, da si prisvojile kar največji ulov. In že sledi naslednji skok v ocean, ki nam razkrije pravljičnost podvodnega sveta. Kdaj ste nazadnje videli toliko barv? Pazite, da vas ne zalije morje!  Vrnitev v hotel. Prosto popoldne. Večerja in nočitev. (H, ZV)

4. dan: OTOK GURAIDHOO ali po želji OPCIJSKI IZLET na Vavvu atol.
Zajtrk. Prosto za uživanje ali raziskovanje otočka Guraidhoo, lahko pa se (za doplačilo) odpravite na izlet. Odpravimo se na celodnevni izlet na sosednji atol. Z nekaj sreče na poti lahko uzremo delfine, ki se igrajo na morski gladini in uživajo toploto sončnih žarkov. Zasidramo se na točki, kjer se zbirajo Morski psi sesači. Čaka nas neverjetno doživetje, ko se jim pridružimo v morju in z njimi zaplavamo. Pazite na prste! Nato se opravimo na lokalni otoček, kjer si vzamemo čas za raziskovanje ali pa se osvežimo v obalnem baru s čudovitim razgledom. Mogoče pa še skok v ocean in šnorklanje ? Le kaj se skriva pod gladino… Vrnitev v hotel. Prosto do večerje. Nočitev. (H, ZV)

5. dan: OTOK GURAIDHOO ali opcijski izlet.
Zajtrk. Prosto za uživanje ali raziskovanje otočka Guraidhoo, lahko pa se (za doplačilo) odpravite na enega izmed opcijskih izletov. Zakaj se ne bi odpravili na enega izmed bližnjih resortov in izkusili maldivsko gostoljubnost in razvajanje še malo drugače? Večerja in nočitev. (H, ZV)

6. dan: OTOK GURAIDHOO ali po želji OPCIJSKI IZLET na šnorklanje na koralnih grebenih.
Zajtrk. Čaka nas še en čudovit izlet. Odpravimo se do Koralnega vrta, kjer imamo priložnost šnorkljati na enem najlepše ohranjenih koralnih grebenov, ki se nahaja le lučaj stran od našega otočka. Osupnemo ob pogledu na pisane korale in številne ribe in ribice, ki smukajo med koralami. Sledi še šnorklanje na Bananinem grebenu in ponovno smo presenečeni, da srečamo spet nove vrste rib, vseh možnih oblik in barv in čudimo se lepotam, ki nas obdajajo. Vrnitev v hotel Prosto popoldne. Večerja in nočitev. (H, ZV)

7. dan: OTOK GURAIDHOO ali opcijski izleti.
Zajtrk. Prosto za uživanje ali raziskovanje otočka Guraidhoo. Večerja in nočitev. (H, ZV)

8. dan: OTOK GURAIDHOO – MALE – VMESNO LETALIŠČE.
Zajtrk. Prosto za počitniške užitke. Odjava iz sobe ob 12.00. Vožnja na letališče in polet na vmesno letališče. (Z, letalo)

9. dan: VMESNO LETALIŠČE - LJUBLJANA.
Nadaljevanje poleta preko vmesnega letališča proti Ljubljani ali bližnjemu letališču (v tem primeru še vožnja do Ljubljane). (letalo)

 

Pridržujemo si pravico do prilagoditve programa 1. in 2. dan ter 8. in 9. dan glede na urnik letalskega prevoznika.

Opcijski izleti (doplačila po želji na kraju samem (na osebo)):
– šnorkljanje na okoliške koralne grebene (+možnost piknik kosila) 40-50 USD
– šnorkljanje z želvami (+možnost piknik kosila) 65 USD
– šnorkljanje na grebene s pisanimi ribami (+možnost piknik kosila) 40-50 USD
– opazovanje delfinov (+možnost piknik kosila) 45-60 USD
– ribolov in večerja z ulovom na žaru 35 USD
– izlet v glavno mesto Male 30-40 USD
– izlet na atol Vaavu 80 USD
– izlet s plavajočim čolnom 50 USD/čoln

Datum odhoda: 
22.4., 27.4., 24.6., 16.7., 22.7., 12.8., 23.9., 29.10.2023…
Lokacija odhoda: 
Ljubljana
Cene/Termini: 

Odhodi: 22.4., 27.4., 24.6., 16.7., 22.7., 12.8., 23.9., 29.10.2023…

Za izračun cene za želeni termin nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
9
Cena vključuje: 

Cena (najmanj 20 udeležencev) vključuje: prevoz do odhodnega/iz prihodnega letališča do Ljubljane, če to ni letališče Ljubljana, letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine (461 EUR), nočitve in transfer po spodnjem opisu*, slovensko vodenje in lokalne sodelavce, stroške priprave in organizacijo potovanja.

Nočitve in transfer: 6 nočitev v hotelu Ocean Retreat & Spa 3* s  polpenzionom ter prevoz z gliserjem z letališča do hotela in nazaj.

Opis namestitve in otoka: otok Guraidhoo (https://www.youtube.com/watch?v=tewfd8-35BM) je majhen a slikovit lokalni otok na Maldivih. Hotel Ocean Retreat and Spa 3* (http://www.oceanretreatandspa.com/) ponuja tudi teraso, skupni salon ter klimatizirane sobe z brezplačnim internetom. Ima restavracijo z mednarodnimi in lokalnimi jedmi.

VIZE: Slovenski državljani za vstop na Maldive potrebujejo vizum. Vizum se pridobi ob vstopu na Maldive. Vizum je brezplačen. Potreben je vsaj še 6 mesecev veljaven potni list.
ZDRAVJE: obveznih cepljenj ni.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Tropski Maldivi

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon