Hvar

Turistično naselje SENSES RESORT

Hotel Senses Resort je obkrožen z gostim borovim gozdom in se nahaja v mestecu Vrboska na otoku Hvar.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Počitnice za družine

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Hotel Senses Resort je obkrožen z gostim borovim gozdom in se nahaja v mestecu Vrboska na otoku Hvar. Od plaže, ki je tlakovana, delno prodnata in skalnata, je oddaljen 50 m. V bližini je znana plaža Soline, kjer je prilagojen dostop v morje za invalide.

V bližini ozkega in vijugastega fjorda, leži Vrboska, neobičajna kot vsa čudesa na otoku Hvaru. Pa čeprav je najmanjše mesto na otoku, je pravi majhen zaklad, ki je s svojo lepoto zasenčil celo večje in bolj znane kraje v okolici. Zaradi številnih majhnih mostov ga imenujejo kar »Majhne Benetke«. Ozke, zavite ulice, gozdovi in kamnite stavbe se kopajo v soncu in hkrati skrivajo v globini zaliva … Vse to lahko odkrivate peš ali se usedete na kolo.

Da se boste tukaj počutili še bolje, so v letu 2016 popolnoma prenovili celotno naselje. Zaplavali boste lahko v novem zunanjem bazenu s svežo vodo in se sončili na novi, lični terasi, kjer lahko najamete ležalnik. Imate raje pravo morsko vodo? Do plaže je le nekaj korakov. Tudi za otroke je poskrbljeno, saj jim je na voljo igralnica, vam pa manjši prostor, kjer se boste lahko sprostili v jacuzziju.

Naselje ima 184 prenovljenih in sodobno oblikovanih sob, razdeljenih v tri paviljone: Plavi, Žuti in Centralni paviljon. Sobe so klimatizirane in imajo sat. TV, minibar, sef, vse imajo tudi balkon ali teraso. Na voljo so družinske povezane sobe in brezplačen WiFi.

Ker se bogata ribiška tradicija v Vrbovski kaže tudi v domači kuhinji, ste lahko prepričani, da bodo samopostrežni obroki okusni in mamljivi. Dodajte še kozarec dobrega hvarskega vina in užitki so zagotovljeni.

Sobe

EC2: €conomy soba; manjša soba (samo za dve odrasli osebi), kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon

DS2-3B: dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef, balkon, možnost dodatnega ležišča za otroka do 12 let

DS2-3BM: dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef,  balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča za otroka do 12 let

DR2-4B: družinska soba, 34 m²; dve povezani sobi; kopalnica s prho, sat. tv, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, sef, balkon

Koristne informacije

Prijava: od 15h, odjava: do 10h.
Kartice: MasterCard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: hotel je delno prilagojen invalidom, na voljo so 4 sobe za invalide. V neposredni bližini minigolf, 3 peščena teniška igrišča, igrišče primerno za košarko, rokomet, badminton, mali nogomet. V sezoni 1x tedensko večerna animacija ali živa glasba.
Z doplačilom: ležalniki ob bazenu in na plaži, vsak pribl. 5 €/dan, otroška posteljica 5 €/dan.
Omejitve: parkirišče ni varovano. Psi niso dovoljeni.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava vključeni.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Turistično naselje SENSES RESORT

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon