VAS LIPA - polpenzion

<
>
UGODNO !
Kratek opis: 
Apartmaji v Vasi Lipa so del mirnega in zelenega okoliša apartmajskega naselja v Termah Olimia. Kot nalašč za tiste, ki se želijo umiriti in sprostiti, stran od hotelskega vzdušja. Toplice, Slovenija,...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

52,00€

Vas Lipa leži v osrčju priljubljenih Term Olimia, v gričevnati pokrajini Sotelsko, ob reki Sotli. V bližini sta kraj Podčetrtek in slikovita vasica Olimje z baročno cerkvijo, lepo urejenim gradom, staro lekarno, čokoladnico, farmo jelenov …

Olimje je bilo že dvakrat nagrajeno za najlepše urejeno evropsko vasico. V okolici je še veliko drugih zanimivih izletniških točk: grad Podsreda, grad Rogatec, Rogaška Slatina ...

Apartmaji v Vasi Lipa se nahajajo v neposredni bližini wellness centrov, hotelov in Centra zdravja, v umirjenem zelenem okolišu Term Olimia. Apartmaji različnih velikosti vas bodo očarali z domačnostjo, sproščenostjo in udobnostjo, dobrodošli pa so tudi hišni ljubljenci. V Vasi Lipa se nahaja restavracija, pekarna, trgovinica s spominki, tu so še otroška igrala, najmlajši pa lahko obiščejo tudi igralnico v Wellness hotelu Sotelia.

V naselju je 24 hiš s 136 apartmaji različnih velikosti, vsi so opremljeni z LCD TV, brezplačnim WiFi-jem in imajo kuhinjo.

Prehrana v eni izmed restavracij hotelskega naselja (hotel Breza, Gostišče Lipa … ).
 
Kraj: Terme Olimia
 
Lega: v apartmajskem naselju v Termah Olimia
 
Ponudba: 136 apartmajev (velikosti od 30 do 60 m2), 6 dvoposteljnih, 29 triposteljnih, 61 štiri posteljnih, 40 pet posteljnih apartmajev; 541 ležišč. Vsi apartmaji so opremeljeni z dnevnim in spalnim prostorom, kuhinjo, kopalnico, satelitsko TV, direktno telefonsko linijo, talnim ogrevanjem in sesalecem.
 
Bivanje v apartmajih Vasi Lipa *** vam bodo popestrile poti na trg Vasi Lipa. Tam boste našli majhne prodajalne z zanimivo ponudbo. Prav tako se na trgu Vasi Lipa nahaja Gostišče Lipa, kjer vas bojo razvajali s kulinaričnimi dobrotami. Ob večerih bodo v Gostišču Lipa poskrbeli za ples ob živi glasbi in še dodatno popestrili z različnimi zabavnimi dogodki.

Cene/Termini: 

AKCIJA POLPENZION 
Termin: 01.03.-10.04., 13.04.-24.04., 03.05.-19.06.
Bivanje od nedelje do petka =  52,00 €/osebo/dan
Brezplačno za otroka do 5 let; minimalno bivanje 2 dni

Cena vključuje:

  • pripravo apartmaja, posteljno perilo, menjavo brisač in kuhinjskih krp ter končno čiščenje
  • polpenzion (lokacija obrokov bo znana ob prihodu)  
  • kopalne brisače za bazen
  • parkiranje v garaži (za goste Aparthotela Rosa****)
  • kopanje v Termaliji Relax
  • kopanje v bazenih Vodnega planeta v Termah Tuhelj
  • aquaaerobika po programu, telovadba za dobro jutro
  • uporaba fitnes studia

 

Doplačila: turistična taksa cca 2,50 € po osebi na dan
vstop v savna svet 12,00 € po osebi na dan
Wellness Orhidelia (2 vstopa dnevno): pon-čet 20,00 € / pet-ned., prazniki 29,00 €
 
Otroški popusti: Gratis bivanje za otroke do 4,99 let / pavšal za otroke od 4,99 do 12 let 19,00 € na dan
 
 

Cena vključuje: 

GLEDE NA PAKET
 
 

Doplačila: 

Doplačila: turistična taksa 2,50 € po osebi na dan
 
 
 

Popusti: 

GLEDE NA PAKET
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.