VERONA in Park Natura Viva (Safari Park in Parco Faunistico) ter RT SIRMIONE

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah s kraja po dogovoru. Pobiranje potnikov na dogovorjenih lokacijah. Vožnja v Italijo in nadaljevanje poti z vmesnim postankom za kapučino do mesta Verona, kjer si bomo ogledali glavne znamenitosti: Trg Bra, Areno - amfiteater, Julijin balkon,… Po ogledu se bomo odpeljali do parka Natura Viva, ki se nahaja v bližini jezera Lago di Garda. Po prihodu najprej sledi ogled Safari parka: z avtobusom se bomo zapeljali med prosto živečimi, divjimi živalmi, kot so žirafe, levi, tigri, številne ptice… Obiskali bomo tudi sosednji živalski vrt - park dinozavrov ter Parco Faunistico... Ogled traja okoli tri ure oz. po dogovoru.
Po končanem ogledu se bomo zapeljali do polotoka Sirmione, se sprehodili po mestecu, si ogledali grad družine Scaligeri (od zunaj), imeli nekaj prostega časa za morebitne drobne nakupe, sprehode. Nato se bomo z gliserjem zapeljali po jezeru okrog rta Sirmione, ter občudovali hišo Marie Callas, ostanke rimske vile… Ob dogovorjeni uri sledi vračanje proti domu s postankom na kmečkem turizmu (Italija), kjer bomo dan zaključili z skupno večerjo. Ob dogovorjeni uri vračanje v kraj odhoda. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, vstopnina za obisk safari parka, parka dinozavrov, živalskega vrta, obilna-dobra večerja na kmečkem turizmu z vključeno pijačo, kavo,… ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

VERONA in Park Natura Viva (Safari Park in Parco Faunistico) ter RT SIRMIONE

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon