Verona in ZOO safari

Le kdo ne pozna Shakespearove Verone in iskanje večne ljubezni Romea in Julije? Slavni Julijin balkon je največja znamenitost mesta, kjer zaljubljeni pustijo del srca v obliki sporočila na stenah vhoda. Verona...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

Le kdo ne pozna Shakespearove Verone in iskanje večne ljubezni Romea in Julije? Slavni Julijin balkon je največja znamenitost mesta, kjer zaljubljeni pustijo del srca v obliki sporočila na stenah vhoda. Verona nudi, poleg renesančne romantike, številne ostale znamenitosti kot so Arena iz 1. stoletja, kjer so se v preteklosti borili gladiatorji, danes pa tam poteka slavni poletni operni festival. Zelenjavni in gosposki trg vas bosta navdušila s svojo živahnostjo, če k temu dodamo še številne arhitekturne presežke, regionalno vino in hrano iz veronskega zaledja ter impresivno umetnost, se Verona oblikuje v eno najprivlačnejših mest severne Italije.
V neposredni bližini Verone se nahaja eden izmed najlepše urejenih ZOO safarijev. Doživite pravo savano s prosto živečimi nosorogi, žirafami, antilopami, nilskimi konji, levi, hijenami, lemurji… med katere se bomo odpravili z avtobusi. Sledi raziskovanje živalskega vrta, kjer živi več kot 200 vrst živali. Posebno doživetje je tudi sprehod skozi park dinozavrov v naravni velikosti, ki vas bodo vrnili v preteklost.

1. dan: Verona in Zoo safari

Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do Verone, ki jo zaradi izjemne zgodovine uvrščamo med umetniško najbolj vabljiva severno italijanska mesta. Krajši ogled mesta, ki je služilo kot kulisa Shakespearovemu Romeu in Juliji - eni največjih ljubezenskih zgodb v svetovni literaturi. Med drugim si bomo ogledali trg Bra, čudovito ohranjen rimski amfiteater, se sprehodili do trga Erbe s tradicionalno tržnico, si ogledali trg Seniorjev in seveda obiskali Julijino hišo z znamenitim balkonom. Po ogledu vožnja proti Gardskemu jezeru in obisk enega najlepše urejenih evropskih Zoo safarijev. Vožnja z avtobusom med ogradami in prosto živečimi živalmi daje občutek, kot da bi se udeležili pravega afriškega safarija, saj bomo srečali leve, nosoroge, nilske konje, pa tudi žirafe, gazele in opice… Sledi ogled živalskega vrta in maket dinozavrov v naravni velikosti. Pozno popoldne vožnja proti Sloveniji in prihod domov v večernih urah.

Datum odhoda: 
2022: 2. apr., 16. apr., 23. apr., 27. apr., 30. apr., 1. maj., 7. maj., 14. maj., 21. maj., 28. maj., 4. jun., 11. jun., 18. jun., 25. jun., 2. jul., 9. jul., 16. jul., 23. jul., 30. jul., 6. avg., 13. avg., 20. avg., 27. avg., 3. sep., 10. sep., 17. sep., 24. sep., 1. okt., 8. okt., 15. okt., 22. okt., 29. okt.
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
1 dan
Cena vključuje: 
  • avtobusni prevoz po programu
  • cestne in ostale pristojbine
  • zunanje oglede po programu
  • vstopnino v Zoo safari
  • vstopnino v živalski vrt in park dinozavrov
  • spremstvo in organizacijo izleta
Doplačila: 

DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

  • med 35 in 44 potnikov: 10 €

 

DOPLAČILA na poti:

  • morebitne vstopnine v Veroni

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Verona in ZOO safari

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon