Opatija

VILLA DUBRAVA OPATIJA

Lepa opatijska vila Villa Dubrava leži 200 m od centra mesta, najbližja plaža je oddaljena 50 m, medtem ko je javna kopališka plaža oddaljena 300 m. Opatija, Kvarner, Hrvaška.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Vikend oddih

Lepa opatijska vila Villa Dubrava leži 200 m od centra mesta, najbližja plaža je oddaljena 50 m, medtem ko je javna kopališka plaža oddaljena 300 m. Lega, ki nudi zavetje pred močnimi vetrovi, je idealna za sproščene in prijetne počitnice v vseh letnih časih.

 

Opatija velja za eno najelegantnejših destinacij, ki je s svojo ugodno klimo in bujno vegetacijo privabila še tako pomembne osebe, o čemer pričajo mogočne stavbe v dunajskem slogu. V osrednjem mestnem parku se bohoti 150 rastlinskih vrst z vseh koncev sveta.

 

Vila je s hodnikom povezana s Thalasso-wellness centrom, ki na površini 2500 m² nudi aktivnosti in relaksacijo. Gostom je na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo in 2 whirpoola. Wellness nudi programe klasičnega medicinskega wellnessa, lepotilne storitve in programe, bogato ponudbo različnih masaž, Spa relax cono s savnami, whirpoolom, SPA sobo in knajpanje, tretmaje s kozmetičnimi aparati, Thailon kozmetiko ter fitnes. Po uživanju v bazenih in široki ponudbi programov Thalasso-wellness centra se zvečer sprehodite po znameniti glavni promenadi in uživajte v barvah, ki jih nad Opatijo nariše sončni zahod.

 

V Villi Dubrava je na voljo 36 prijetnih sob, ki so klimatizirane, opremljene s sat. TV, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi. 

Vrhunsko gostoljubje, ki se kaže tudi v hotelski restavraciji, iz katere ne boste odšli lačni, daje tej destinaciji še poseben čar. Samopostrežni zajtrki in večerje.

 

Več za vas

 

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· 2x dnevno vstop v Wellness (bazen in fitnes)

 

Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Izposoja kopalnih plaščev s plačilom kavcije 100 HRK/dan. Možnost koriščenja Wellnessa na dan odhoda do 16. ure. 20% popusta na wellness storitve.
 

Z doplačilom:  javno parkirišče pred hotelom pribl. 22 €/dan (160 HRK); garaža oddaljena od hotela 200 m pribl 14 €/dan (100 HRK); enoposteljna soba +10 €/dan na ceno DS; kosilo 80 HRK (pribl. 11 €)/osebo/dan; pozna odjava iz hotela 10 €/sobo (glede na razpoložljivost).

Omejitve: psi niso dovoljeni. Otroška posteljica ni na voljo. Hotel ni prilagojen invalidom. 

Cene/Termini: 

CENIK 2021

Kontaktirajte nas za ponudbo.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

VILLA DUBRAVA OPATIJA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon