Švica

ŠVICA - 3 DNI

Ogled zanimivosti Luzerna, enega najlepših švicarskih mest: staro mestno hišo, vinski trg Kapelski most (možnost vožnje po jezeru)...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti do Italije, čez Brenner v Avstrijo. Postanek v Innsbrucku za ogled mestnih zanimivosti, sledi nadaljevanje vožnje po čudoviti avstrijski pokrajini Voralerberg, mimo St. Antona, kjer je bilo leta 2004 svetovno prvenstvo v alpskem smučanju. Prestop meje s Švico pri mestecu Feldkirch in naprej vožnja do kneževine Liechenstein. Ogled glavnega mesta države: parlament, stolna cerkev, nato nekaj prostega časa. Vožnja v mestece Feldkirch, namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.  

2. DAN: Po zajtrku nas bo pot vodila ob Bodenskem jezeru do otoka Mainau v Nemčiji, kjer si bomo ogledali botanični vrt. Sledi sprehod po vasici Stein am Rein, ki je ohranila svojo srednjeveško podobo. Nato se odpeljemo do največjih evropskih slapov, Renskih slapov. Sledi vožnja do Züricha, kjer si ogledamo zanimivosti: Linderhof, stolno cerkev s kipcem Karla Velikega… Nadaljevanje poti do Luzerna, namestitev hotelu v centru mesta, večerja in prenočevanje.  

3. DAN: Po zajtrku si bomo ogledali še preostale zanimivosti Luzerna, enega najlepših švicarskih mest: staro mestno hišo, vinski trg Kapelski most (možnost vožnje po jezeru). Po končanih ogledih nas bo pot vodila do mesta Lugano; sprehodili se bomo po mestu in si ogledali središče. Če bo čas dopuščal sledi ogled »Švica v malem« ali pa obiščemo »Muzej čokolade« (degustacija in nakup enega največjih svetovno znanih proizvodov te dežele). Pot nas bo nato vodila v Italijo (po avtocesti), mimo Milana, Brescie, Verone, Benetk. Prihod v Slovenijo je predviden v poznih večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v hotelu v Feldkirchu v Avstriji, vstopnico za ogled renskih slapov, 1 x polpenzion v hotelu v Luzernu v centru mesta, (večerja, zajtrk), oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

  Datum odhoda: 
  Po želji skupine
  Cene/Termini: 

  Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

  Preveri ponudbo tudi na Booking.com

  PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

  ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

  Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

  ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
  Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

  ŠVICA - 3 DNI

  Imam super moč, 
  zato boste prvi obveščeni o
  najboljših ponudbah!

  Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

  Prijavite se zdaj!

  Prijava na e-novice

  Hvala prijateljem!

  Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

  Darilni bon

  Podarite darilni bon