ŠVICA EXPRESS – 2 DNI

Obisk glavnega švicarskega mesta Zurich in ogled glavnih znamenitosti: Lindenhof s prelepim pogledom na mesto, stolna cerkev s kipcem Karla Velikega, ter cerkev sv.Petra in njen stolp z največjo uro na svetu.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v zgodnejših jutranjih urah. Vožnja po avtocesti mimo Udin, Tolmezza, Cortine d ‘Ampezzo, kratek postanek. Nadaljevanje poti proti Avstriji čez Brenner do Innsbrucka. Krajši ogled mestnih znamenitosti: Dvorna cerkev, Zlata strešica, grobnica. Po ogledu vožnja po čudoviti avstrijski pokrajini Voralberg mimo St. Antona. Sledi prestop meje s Švico pri mestecu Feldkirch in vožnja v kneževino Liechenstein. Ogled glavnega mesta Vaduza. Namestitev (Buschu v Švici ali Feldkirch v Avstriji). Večerja in prenočevanje.  

2. DAN: Zgodnejše vstajanje. Zajtrk in vožnja v glavno švicarsko mesto Zürich. Po prihodu sledi ogled nekaterih zanimivosti: Lindenhof s prelepim pogledom na mesto, stolna cerkev s kipcem Karla Velikega, ter cerkev sv.Petra in njen stolp z največjo uro na svetu. Po ogledu bomo zapustili mesto in se odpeljali do Luzerna se sprehodili po znamenitem Kapelskem mostu mimo mestne hiše. Nad mestom se razteza staro mestno obzidje, ki ga danes sestavlja še devet obstoječih obrambnih stolpov. Nadaljevanje vožnje proti Luganu, krajši postanek (če bi čas dopuščal po želji ogled Švica v malem), naprej v Italijo mimo Milana, z vmesnimi postanki do doma. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x pol penzion (večerja, zajtrk) v hotelu, oglede zunanjosti po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.



     
Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ŠVICA EXPRESS – 2 DNI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon