ANDALUZIJA

Obisk mest Seville, Gibraltarja, Malage, Granade, Fuente Vaqueros in ogled glavnih znamenitosti
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo

1. DAN: Prihod na letališče v severni Italiji (avtobusni transfer na letališče do Benetk, Trevisa ali Bergama). Ob uri polet letala za Sevillo. Po pristanku avtobusni prevoz v mesto Sevillo. Sledi ogled mestnih zanimivosti, kot so: slovita stolnica, Španski trg in mogočni Alcazar ali Casa de Pilatos….nekaj prostega časa za samostojne oglede, sprehod po živahnih ulicah židovske četrti Barrio de Santa Cruz….Ob uri se zberemo in vožnja v smeri Gibraltarja do hotela, večerja in prenočevanje.

2. DAN: Zajtrk. Ogled Gibraltarja in zanimivosti. Sledi vožnja v Rondo, krajši postanek za ogled in nadaljevanje vožnje proti Malagi. Če bo čas dopuščal še postanek v Marbelli. Nastanitev v hotelu v Malagi ali okolici. Večerja in prenočevanje. (možnost obiska flamenca)

3. DAN: Po zajtrku si bomo ogledali Malago, muzej Picassa,… Pot nadaljujemo do Granade, mesta lepote in neprecenljivih vrednosti. Ogledali si bomo kraljevo kapelo, grobnico »katoliških kraljev« ferdinanda in Isabele, ki sta leta 1492 zavzela Granado in z njo zadnjo islamsko trdnjavo na Pirenejskem otoku,…po ogledu vožnja do mavrske trdnjave Alhambra in čudovitih vrtov Generalife, vožnja na grič Albaicin, odkoder se ponuja čudovit pogled na Alhambro in okolico….Vožnja do hotela, večerja in prenočevanje.

4. DAN: Po zajtrku nas bo pot vodila do Zajtrk. P o zajtrku nas bo pot vodila v vasico Fuente Vaqueros postanek za ogled Lorcinega muzeja. Sledi vožnja do Cordobe. Po prihodu si ogledamo eno največjih svetovnih mošej-stolnic (Mezquita), biser arabske arhitekture iz časa kalifata. Peš se bomo sprehodili po zanimivih vijugastih ulicah – zanimivih notranjih dvoriščih »patio«,…Nekaj prostega časa in nadaljevanje poti proti Sevilli. Vožnja do hotela v Sevilli ali okolici. Nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

5. DAN: Zajtrk. Ob uri vožnja na letališče. Ob uri polet za severno Italijo. Po pristanku še transfer domov. Vožnja proti domu. Prihod v kraj odhoda je predviden v poznejših popoldanskih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz na relaciji, Bergamo-Sevilla-Bergamo, letališke takse, ročna prtljaga do 10kg, (mere 55x40x20), 4 x polpenzion v izbranih hotelih (2-3* tudi več-posteljne sebe), vsi transferji in avtobusni prevozi – izleti v času potovanja po Španiji – Andaluziji, osnovno nezgodno zavarovanje. vodenje, in organizacija potovanja.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

letalski prevoz na relaciji, Bergamo-Sevilla-Bergamo, letališke takse, ročna prtljaga do 10kg, (mere 55x40x20), 4 x polpenzion v izbranih hotelih (2-3* tudi več-posteljne sebe), vsi transferji in avtobusni prevozi – izleti v času potovanja po Španiji – Andaluziji, osnovno nezgodno zavarovanje. vodenje, in organizacija potovanja.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ANDALUZIJA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon