Skiatos

Aparthotel KORALI

Hotel je od peščene plaže oddaljen le 100 m. Tik pred hotelom je avtobusno postajališče za lokalni avtobus, s katerim se lahko odpeljete do 10 km oddaljenega glavnega mesta.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo
Počitnice za družine

Lega: Majhen prikupen hotel je od peščene plaže oddaljen le 100 m. Tik pred hotelom je avtobusno postajališče za lokalni avtobus, s katerim se lahko odpeljete do 10 km oddaljenega glavnega mesta.

Hotelska ponudba: Hotel, obdan s prelepim vrtom, ponuja svojim gostom recepcijo z najemniškimi sefi, restavracijo, TV-kotiček, bazen z ločenim predelom za otroke ter teraso z ležalniki in senčniki.

 

Nastanitev: Studii imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, kuhinjsko nišo, TV, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon. Apartmaji tipa A so opremljeni enako, le da so večji in imajo še ločeno spalnico ter dve samostojno nastavljivi klimatski napravi. Apartmaji tipa B so enako opremljeni kot apartmaji tipa A, le da imajo dve ločeni spalnici. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač trikrat tedensko in posteljnine dvakrat tedensko.

 

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

asistenco na letališču, letalski prevoz, slovensko govorečega predstavnika, prevoz od letališča do hotela in nazaj, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Aparthotel KORALI

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon