Skiatos

Aparthotel LALARIA

Hotel je oddaljen le 100 m od peščeno-prodnate plaže Megali Amos in 700 m od središča mesta Skiathos. V bližini hotela je tudi avtobusno postajališče.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo

Lega: Prijeten manjši hotel na odlični lokaciji je oddaljen le 100 m od peščeno-prodnate plaže Megali Amos in 700 m od središča mesta Skiathos. V bližini hotela je avtobusno postajališče, s katerega se lahko odpeljete tudi do znamenite plaže Koukounaries ali do bližnjega znamenitega Akropolisa, kjer se peš spustite po najbolj prometni ulici Pappadiamantis. V bližini hotela je tudi supermarket.

Hotelska ponudba: Prenovljen družinski hotel s 30 sobami ponuja svojim gostom recepcijo z najemniškimi sefi, dnevni prostor z brezplačnim WiFi-jem in zajtrkovalnico. Na čudovitem vrtu, kjer se lahko enkrat tedensko za doplačilo udeležite večerje z jedmi z žara, so še bazen z ločenim delom za otroke, pool bar, terasa za sončenje z ležalniki in senčniki ter restavracija, kjer ob večerih lahko poslušate grško glasbo s plesalci grških plesov.

 

Nastanitev: Sodobno opremljeni studii imajo kopalnico s tušem, WC, TV, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, kuhinjsko nišo, hladilnik in balkon. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač in posteljnine pa dvakrat tedensko.

 

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

asistenco na letališču, letalski prevoz, slovensko govorečega predstavnika, prevoz od letališča do hotela in nazaj, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Aparthotel LALARIA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon