Apartmaji FERIENANLAGE SONNBERG

Apartmajsko naselje leži na mirnem in sončnem predelu Reitdorfa, 100 m od postaje smučarskega avtobusa ter 1500 m od smučišča in Flachaua.

Lega: na mirnem in sončnem predelu Reitdorfa, 100 m od postaje smučarskega avtobusa ter 1500 m od smučišča in Flachaua.
Apartmajsko naselje sestavlja 5 apartmajskih hiš in hiša z recepcijo ter otroško igralno sobo (200 m2).
V eni izmed hiš je tudi SAVNA, PARNA KOPEL, SOLARIJ, namizni tenis in biljard. V vsaki hiši je shramba za smuči in smučarske čevlje.

V apartmajih: SAT TV, avtomat za kavo, pečica, hladilnik z majhnim zamrzovalnikom, pomivalni stroj (le v nekaterih apartmajih), brezžični internet (doplačilo), kopalnica s tušem in ločen WC, balkon ali terasa.
Na voljo brezplačna uporaba otroške posteljice, otroškega stolčka, alarm za dojenčka. Apartmaji so različno opremljeni.

Namestitev:
1/3 dvosobni apartma tip A (32 m2): soba z zakonsko posteljo, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim ležiščem.
1/4 dvosobni apartma tip B (38 m2): soba z zakonsko posteljo, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem.
1/6 trisobni apartma tip C (60 m2): soba z zakonsko posteljo, soba s pogradom, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem.
1/6 trisobni apartma tip CI (55 m2): soba z zakonsko posteljo, soba s pogradom, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem.
1/8 štirisobni apartma tip DI (75 m2): 2 sobi z zakonsko posteljo, soba s pogradom, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem, kopalnica in ločeni WC.
1/8 štirisobni apartma tip D (75 m2): kot tip DI, le da ima dodatni TWC.

V apartmajih je prepovedano kajenje.

Dodatna ponudba: Dostava svežega kruha (doplačilo). Da bi starši imeli brezskrbne počitnice, so v naselju poskrbeli za otroško varstvo (v nemščini)
od 9. do 17. ure (nedelja-petek). Možno tudi naročilo otroškega varstva izven delovnega časa (doplačilo).

Živali: Živali niso dovoljene.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji FERIENANLAGE SONNBERG

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon