Lezbos

Apartmaji LESVOS TOWER HOUSE

Do prve peščene plaže je le 100 m, do mesteca Sigri z nekaj tavernami in trgovinicami pa je 800 m. Apartmaji so na majhni vzpetini in imajo čudovit pogled na morje.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Letalo

Lega: Prekrasni, v srednjeveškem slogu zgrajeni, apartmaji se nahajajo med olivnimi in citrusovimi nasadi na majhni vzpetini s čudovitim pogledom na morje. Do prve peščene plaže, kjer je tudi možnost izposoje srfov, je le 100 m, do mesteca Sigri z nekaj tavernami in trgovinicami pa je 800 m. Zaradi lege hotela je rezervacija možna le vključno z najemom avtomobila, ki ga prejmete in oddate na letališču.
Ponudba: Dnevni prostor s TV-jem, brezplačen WiFi, otroška igrala, jacuzzi, bazen in terasa za sončenje z ležalniki in senčniki.
Nastanitev: Eno- ali dvonadstropni, unikatno opremljeni apartmaji imajo kopalnico s tušem, WC, sušilec za lase, TV, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, kombinirani dnevno spalni prostor z majhno kuhinjo s štedilnikom, hladilnikom, pomivalnim strojem in posodo, ločeno spalnico in balkon ali teraso. Čiščenje vsak dan, menjava brisač in rjuh dvakrat tedensko.
 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmaji LESVOS TOWER HOUSE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon