AVSTRIJA - DEŽELA GORA IN JEZER

Peljali se bomo do Belega jezera, ki je zaradi neokrnjene narave ter čiste in tople jezerske vode zelo priljubljen koroški počitniški paradiž
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru. Vožnja mimo Ljubljane, Kranja proti Avstriji do Gmunda. Sprehod  po mestu in ogled nekaterih zanimivosti. (po želji Porschejev muzej). Po ogledu nadaljevanje vožnje po dolini reke Moll do vznožja gore Reisseck do vasice Kolbnitz. Tu sta zgrajeni elektrarni, ki dobivata vodo po 20 km dolgih predorih z 2400 m visokega jezu na gori z višinsko razliko 1774 m, kar je druga najvišja razlika na svetu. Ko so gradili akumulacijskega jezera na gori, so uporabljali gradbeno železnico, sedaj pa je to ena od največjih turističnih znamenitosti tega dela Avstrije. Vagone vleče jeklena vrv nekje tudi do 82 % naklona, vse do višine 2250 m, pod 2965 m visoki REISSECK. Z gore je ob lepem vremenu izjemen razgled na okoliške vrhove, čas pa si mora obiskovalec vzeti tudi za sprehode po okolici in do bližnjih jezer. V gorskem hotelu bomo imeli kosilo. V popoldanskih urah se bomo vrnili v dolino. Sledi vožnja do Belega jezera, ki je zaradi neokrnjene narave ter čiste in tople jezerske vode zelo priljubljen koroški počitniški paradiž. Sprehodili se bomo ob jezeru in si privoščili malce počitka se vkrcali na ladjico in podali na  križarjenje po jezeru (cca. 2 uri). Vračanje v kraj odhoda. Vračanje proti domu po Zilski dolini skozi karavanški predor z vmesnim postankom. Domov bomo prispeli v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, ogledi po programu, vožnja z železnico na goro Reisseck, kosilo v hotelu, križarjenje po jezeru, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, vodenje in organizacija izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, ogledi po programu, vožnja z železnico na goro Reisseck, kosilo v hotelu, križarjenje po jezeru, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, vodenje in organizacija izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

AVSTRIJA - DEŽELA GORA IN JEZER

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon