AVSTRIJSKA KOROŠKA IN ADRENALINSKI PARK 'BOHINJ'

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru, vožnja proti Avstrijski Koroški. Vmes postanek za malico. Prvi postanek bo v kraju Vrba ob Vrbskem jezeru. Potem pot nadaljujemo do otoka-polotoka, kjer si ogledamo zanimivo in staro Marijino cerkev. Po končanem ogledu bomo nadaljevali z vožnjo ob južni obali jezera do 'Minimundusa' ali Svet v Malem. Daljši postanek za ogled, sprehode, slikanje in uživanju po parku. Skupaj si bomo ogledali tudi 'Planetarij'.

Našo pot nadaljujemo proti Celovcu, kje si peš ogledamo mestno središče in nekatere glavne mestne znamenitosti; Novi in Stari trg, spomenik Mariji Tereziji, mestno hišo, operno hišo,… Od tu sledi vožnja na Gosposvetsko polje – zibelko slovenstva. Tu se bomo ustavili ob Knežjem kamnu in spoznali, kako so naši predniki ustoličevali kneze.

Pot nas bo nato vodila čez Ljubelj na slovensko stran do Bohinja. Tu se bomo ustavili v adrenalinskem parku, ki vam ponuja iniciative in igre, nizke in srednje elemente ter visoke elemente. Dogodivščina traja približno 4 ure. Ves čas so udeleženci ustrezno zavarovani, nosijo opremo; čelado vse potrebno, kar spada k aktivnostim. Ustreznost varovanja ves čas nadzirajo posebej usposobljeni inštruktorji. Na koncu se bomo zapeljali še do Bleda, sledi skupna večerja - pica. Po večerji še nekaj skupne zabave v diskoteki. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, oglede po programu, voden program v Adrenalinskem parku, vstopnino v Minimundus, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vstopnina v diskoteko (z eno pijačo), vodenje in organizacijo izleta.

 

 

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, oglede po programu, voden program v Adrenalinskem parku, vstopnino v Minimundus, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vstopnina v diskoteko (z eno pijačo), vodenje in organizacijo izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

AVSTRIJSKA KOROŠKA IN ADRENALINSKI PARK 'BOHINJ'

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon