AVSTRIJSKA KOROŠKA in grad Ostrovica

Postanek ob Vrbskem jezeru, pri razglednem stolpu "Konj", od koder se razprostira prelep razgled na Vrbsko jezero z okolico.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v jutranjih urah, sledi vožnja po avtocesti mimo Udin do Trbiža, kjer se bomo ustavili in obiskali pokrito tržnico (možnost drobnih nakupov). Od tu sledi vožnja do Vrbskega jezera, če bo čas pa še postanek pri razglednem stolpu »Konj«, od kod er se nam razprostira prelep razgled na Vrbsko jezero z okolico. Zapeljali se bomo ob obali jezera do Minimundusa. Ogledali si bomo park Minimundus, Planetarium, po želji tudi vrt plazilcev.

Pot bomo nadaljevali do Celovca, kjer si bomo ogledali stari del mesta ter obiskali zibelko slovenstva – Gosposvetsko polje s knežjim prestolom in cerkvico Gospe Svete. Naprej se bomo odpravili še do najlepšega gradu na Koroškem »Ostrovica« in si ogledali grajski muzej. Po končanih ogledih sledi vožnja čez Predil proti Sloveniji, med potjo postanek za večerjo. Prihod domov je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, oglede zunanjosti po programu, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.  

 

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, oglede zunanjosti po programu, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.  

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

AVSTRIJSKA KOROŠKA in grad Ostrovica

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon