AVSTRIJSKA KOROŠKA in 'MINIMUNDUS' ter obisk PUSTOLOVSKEGA PARKA v soteski ČEPA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti proti Avstrijski Koroški. Vmes postanek za malico. Naš prvi postanek bo v kraju Vrba ob Vrbskem jezeru (Welden am Worthersee). Potem bomo pot nadaljevali ob obali jezera do razglednega stolpa 'Na Konju' (Pyramidenkugel), od koder se nam ponuja čudovit razgled na daljno okolico.

Po končanem ogledu bomo nadaljevali pot ob južni obali jezera do 'Minimundusa' ali Svet v Malem. Daljši postanek za oglede, samostojne sprehode, fotografiranje in uživanje v parku, kjer je predstavljenih okrog 150 znamenitih zgradb, vlakov in ladij in nas vabi na svetovno popotovanje v malem. Skupaj si bomo ogledali tudi 'Planetarij' (doplačilo).

Pot nadaljujemo naprej proti Celovcu, kje si ogledamo mestno središče in nekatere glavne mestne znamenitosti; Novi in Stari trg, spomenik Mariji Tereziji, mestno hišo, operno hišo. Od tu sledi vožnja na Gosposvetsko polje – zibelko slovenstva. Tu se bomo ustavili ob Knežjem kamnu in spoznali, kako so naši predniki ustoličevali kneze. Pot nas bo naprej vodila do soteske 'ČEPA', kjer se bomo prepustili adrenalinskim dogodivščinam v Pustolovskemu parku. Obisk parka traja približno 3 ure. Ves čas so udeleženci ustrezno zavarovani, nosijo zaščitno opremo, čelado, ter vse potrebno, kar spada k aktivnostim. Ustreznost varovanja ves čas nadzirajo posebej za to usposobljeni inštruktorji.

Za konec se bomo zapeljali še do Bleda, kjer nas čaka zaslužena večerja (meni ali pica ter 1 pijača). Po večerji možnost organizacije skupne zabave v diskoteki. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, voden program v Pustolovskem parku (pribl. 3 ure), vstopnino v park Minimundus, večerjo in 1 pijačo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILA: razgledni stolp 'Na konju' pribl. 2 EUR, vstopnina v diskoteko pribl 5 EUR.

 

Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, voden program v Pustolovskem parku (pribl. 3 ure), vstopnino v park Minimundus, večerjo in 1 pijačo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Doplačila: 

razgledni stolp 'Na konju' pribl. 2 EUR, vstopnina v diskoteko pribl 5 EUR.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

AVSTRIJSKA KOROŠKA in 'MINIMUNDUS' ter obisk PUSTOLOVSKEGA PARKA v soteski ČEPA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon