AVSTRIJSKA KOROŠKA in PUSTOLOVSKI PARK NA BLEDU

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti proti Avstriji z vmesnim postankom za malico. Najprej se bomo zapeljali do parka Minimundus ali 'Svet v malem'. Daljši postanek za oglede, samostojne sprehode, fotografiranje in uživanje v parku, kjer je predstavljenih okrog 150 znamenitih zgradb, vlakov in ladij ter vabi na svetovno popotovanje po širnem svetu. Skupaj si bomo po želji ogledali 'Planetarij' (doplačilo).

Nato nas bo pot vodila do Celovca, kjer si bomo ogledali  Novi in Stari trg, spomenik Mariji Tereziji, operno hišo, mestno hišo. Zapeljali se bomo do Gosposvetskega polja, tu si ogledamo Vojvodski prestol, kjer so ustoličevali kneze, ne bomo pozabili na ogled cerkvice Marie Sall – Gospe Svete.

Po končanih ogledih vračanje v Slovenijo, kjer se zapeljemo do Bleda v Pustolovski park. Tu nas opremijo z vsemi potrebnimi pripomočki za varna adrenalinska doživetja. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive. Prijetno utrujeni se bomo za konec odpravili do Bleda, kjer nas čaka večerja (izbrani meni ali pica in pijača). Za zaključek dneva možnost skupne zabave v diskoteki. Ob dogovorjeni uri se odpravimo proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, vstopnino v park Minimundus, voden program po parku, zunanje oglede po programu, večerjo in 1 pijačo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, vstopnino v park Minimundus, voden program po parku, zunanje oglede po programu, večerjo in 1 pijačo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

AVSTRIJSKA KOROŠKA in PUSTOLOVSKI PARK NA BLEDU

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon