AVSTRIJSKA KOROŠKA IN PUSTOLOVŠČINA NA BLEDU

Obiščite Minumundus ali razgledni stol 'Na konju', vedno živahni Celovec, zapeljite se z ladjico po čudovitem Vrbskem jezeru, za zaključek dneva pa adrenalinska pustolovščina na Bledu...
Prevoz: 
Avtobus

ODHOD: po želji skupine

Odhod iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti proti Avstriji z vmesnim postankom za malico. Naš prvi postanek bo v parku Minimundus ali 'Svet v malem'. Prosti čas za samostojne sprehode, fotografiranje in uživanje v parku, kjer je predstavljenih okrog 150 znamenitih zgradb, vlakov in ladij ter vabi na svetovno popotovanje po širnem svetu, seveda v pomanjšanih velikostih. Po želji ogleda 'Planetarija' (doplačilo). Nadaljujemo do Celovca, glavnega mesta Avstrijske Koroške, kjer si bomo ogledali Novi in Stari trg, spomenik Mariji Tereziji, operno hišo, mestno hišo. Zapeljali se bomo do Gosposvetskega polja, tu si ogledamo Vojvodski prestol, kjer so ustoličevali kneze, ne bomo pozabili na ogled cerkvice Marie Sall – Gospe Svete. Po končanih ogledih vračanje v Slovenijo, kjer nas čaka še aktivni del izleta. Vožnja do Bleda v Pustolovski park. Tu nas opremijo z vsemi potrebnimi pripomočki za varna adrenalinska doživetja. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive. Prijetno utrujeni se bomo za konec odpravili do izbranega gostišča, kjer nas čaka okusna večerja. Ob dogovorjeni uri se odpravimo proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.

  • CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, vstopnino v park Minimundus, voden program po parku, zunanje oglede po programu, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

AVSTRIJSKA KOROŠKA IN PUSTOLOVŠČINA NA BLEDU

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon