AVSTRIJSKI TRIKOTNIK: Padova – Mantova – Verona

Obiskali bomo kraj kjer je žival velik italijanski umetnik Francesco Petraraca. V Mantovi si bomo ogledali palačo Gonzaga - nekoč enega največjih dvorov v Evropi. Ustavimo se tudi pri polotoku Sirmione.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1.. DAN: Slovenija – Arqua Petrarca – Mantova – Gardsko jezero

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Sledi vožnja v Italijo in po avtocesti mimo Benetk, vmes postanek za kapučino. Nadaljevanje vožnje mimo Padove do kraja Arqua Petrarka, kjer je živel velik italijanski umetnik Francesco Petraraca, tu si bomo ogledali cerkve in spomenik, ter hiše, kjer je živel zadnja leta pred smrtjo (v eni izmed trgovin bomo degustirali tipično lokalno pijačo). Pot bomo nadaljevali mimo Legnana do Mantove, mesta, ki je obdano s tremi jezerci s skoraj neokrnjeno srednjeveško popolnostjo. Za nekatere je Mantova najbolj romantično mesto na svetu. Ogledali si bomo palačo Gonzaga – nekoč eden največjih dvorov v Evropi, sprehodili se bomo mimo številnih srednjeveških palač, pokukali v rotondo San Lorenzo in se sprehodili do bazilike Sv. Andrea, kjer je pokopan slavni slikar Mantegna. Po končanih ogledih nas bo pot vodila do parka Sigurta, ki se razprostira na več 50ha površine in nosi ime po slavnem zdravniku. Prosti čas bomo izkoristili za sprehode po parku, vožnjo po parku, spremljali nas bodo nasadi rož in okrasnega grmičevja. Po končanem ogledu sledi vožnja do največjega jezera v Italiji, Gardskega jezera. namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.  

2. DAN: Sirmione – Verona - Slovenija

Zajtrk. Obiskali bomo vedno zanimivi stari del polotoka Sirmione, ki se zajeda v jezero. Najprej se bomo sprehodili po srednjeveškem mestecu.; že na vhodu stoji grad, nekdaj dvor veronskih gospodarjev Scaligieri. Nekaj prostega časa za sprehod po vedno zanimivih uličicah, ki ponujajo zanimive trgovinice, lokale. Ob dogovorjeni uri se bomo vkrcali na gliser, ki nas popelje na panoramsk o vožnjo okrog polotoka, priporočamo. Sledi vožnja v mesto Verona. Sprehodili se bomo po mestu in si ogledali nekaj mestnih zanimivosti; trg Bra, rimski amfiteater - Arena, Juljina hiša, grad in Castevecchio. Po končani vožnji in ogledih sledi vračanje domov z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden poznih večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, 1 x polpenzion v hotelu 3* v bližini Gardskega jezera, vožnja z gliserjem po jezeru, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, 1 x polpenzion v hotelu 3* v bližini Gardskega jezera, vožnja z gliserjem po jezeru, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

AVSTRIJSKI TRIKOTNIK: Padova – Mantova – Verona

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon