AZURNA OBALA in kneževina MONACO

Med drugim si bomo ogledali knežji predel, Oceanografski muzej, katedralo, Grimaldijevo palačo, po želji tudi ogled vrta kaktusov...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v popoldanskih urah, sledi nočna vožnja po avtocesti preko Padske nižine, proti Franciji – Azurni obali (vmes postanki).  

2. DAN: V jutranjem času bomo prispeli v kneževino Monaco in si ogledali knežji predel, Oceanografski muzej, katedrala, Grimaldijeva palača, po želji tudi ogled vrta kaktusov. Popoldan sledi vožnja do mesteca Ezze, obisk parfumerije Fragonard, kjer si boste lahko kupili dišave in parfume po tovarniški ceni. Nato se bomo odpeljali v Nico, panoramski ogled mesta. Sledi namestitev v hotelu in večerja v bližnji restavraciji. Po večerji nas po želji čaka še sprehod po mestu. Prenočevanje.  

3. DAN: Po zajtrku sledi avtobusni ogled mesta Nice in vožnja v Cannes. Ogledali si bomo nekatere zanimivosti, kot so Festivalna dvorana in marina… Popoldan se bomo vrnili v Nico, vmes se bomo ustavili postanek v Antibesu in si ogledali Picassojev muzej. Večerja in prenočevanje.  

4. DAN: Po zajtrku se bomo iz Nice odpeljali proti domu. Na poti se bomo ustavili še v Veroni ali drugem mestu in si na kratko ogledali nekatere zanimivosti mesta. Prihod domov je predviden v večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno! 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x pol penzion (večerja, zajtrk) v hotelu, oglede zunanjosti po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.     
Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

AZURNA OBALA in kneževina MONACO

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon