BARCELONA z letalom

Kratek opis: 
Ogledali si bomo katalonsko prestolnico, Barcelono.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1. DAN: Slovenija – Benetke - Barcelona
Odhod avtobusnega transferja na letališče v Benetke in polet proti Španiji. Po nekaj manj kot dveh urah poleta bomo pristali na letališču. Vožnja do hotela v Lloret de Mar. Po želji obisk katalonske svete gore Montserrat. Namestitev po sobah, večerja in nočitev.
 
2. DAN: Barcelona
Zajtrk. Po zajtrku, celodnevni izlet v Katalonsko prestolnico Barcelono. Ogledali si bomo glavne zanimivosti mesta, kot so: katedrala, posvečena sveti družini – Gaudijeva nedokončana Sagrada Família, zaščitni znak mesta, ter nekaj ostale Gaudíjeva stvaritve: La Pedrera in park Güell, prizorišče poletnih olimpijskih iger Montjuic, ki jih je Barcelona priredila leta 1992, mestno območje l’Eixample ter Španski trg z vodnjakom treh rek. Vožnja do hotela. Po želji zvečer obiščemo lokal s programom andaluzijskega plesa Flamenca. Večerja in nočitev.
 
3. DAN: Barcelona – Benetke - Slovenija
Po zajtrku se zapeljemo po Barceloni in nadaljujemo z ogledi: znamenita in živahna avenija La Rambla s številnimi uličnimi umetniki. Ne bomo pozabili na ogled znamenitega nogometnega stadiona FC Barcelone - Camp Nou, ki je s kapaciteto 99.354 največji stadion v Evropi. Sledi ogled Gotske četrti (Barrio Gotico), ki predstavlja zgodovinski del Barcelone s ponosno katedralo La Seu. Popoldan slovo od svetovljanskega mesta in vožnja na letališče. Polet proti Benetkam. Po pristanku transfer v kraj odhoda.
 
CENA: kontaktirajte nas za ceno
*MOŽNOST podaljšanja na 4 dnevni program
CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz na relaciji Benetke – Barcelona - Benetke, letališke takse, 2 x polpenzion v hotelu 3*, lokalne transferje po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.
DOPLAČILA: vstopnine med ogledi.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Pokličite za ceno!

Cena vključuje: 

letalski prevoz na relaciji Benetke – Barcelona - Benetke, letališke takse, 2 x polpenzion v hotelu 3*, lokalne transferje po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije