BENEŠKA SLOVENIJA, REZIJA in Bordano - vas metuljev

Sprehodili se bomo čez Hudičev most, pod katerim se peni reka Nadiža. Spoznavanje običajev in navad v Reziji, poskusili se bomo tudi v korakih rezijskega tradicionalnega plesa.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

 Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru, vožnja v Italijo s postankom za kapučino, ter nadaljevanje poti proti Furlaniji do Čedada, rojstnega kraja langobardskega zgodovinarja Pavla Diakona. Sprehod po mestu čez Hudičev most, pod katerim se peni reka Nadiža, mimo stolnice in spomenika Juliju Cezarju ter arheološkega muzeja. Iz Čedada nas bo pot vodila po Beneški Sloveniji mimo Čente do Pušje vasi, kjer v kapeli sv. Mihaela hranijo mumije, ali ogled Humina – Gemone, kjer stoji ena najlepših cerkva v Furlaniji iz 14.stol. Pot nadaljujemo v mestece Bordano, ki slovi po zanimivih poslikavah hiš z metulji, postanek za ogled (doplačilo za ogled notranjosti hiše). Sledi vožnja v slikovito dolino Rezije. Ob prihodu nam bodo domačini v njihovem kulturnem domu predstavili svoje običaje in navade skozi kulturni program v sliki in besedi in ob gledanju diapozitivov, poskusili se bomo tudi v korakih rezijskega tradicionalnega plesa. Če bo čas dopuščal bomo obiskali še muzej brusačev. Potem vas povabimo na tipično rezijansko malico, »friko«. Po postanku bomo pot nadaljevali po Kanalski dolini do Trbiža, sledi postanek za morebitne drobne nakupe na pokriti tržnici, vožnja čez Predil, Bovec, Tolmin ali čez Karavanke. Večerja nekje na poti. Prihod domov je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, obisk kulturnega doma in program a Reziji, lokalno vodenje za čas obiska, malica v Reziji »frika«, ostale oglede zunanjosti po programu, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

  Datum odhoda: 
  Po želji skupine
  Cene/Termini: 

  Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

  Cena vključuje: 

  avtobusni prevoz, obisk kulturnega doma in program a Reziji, lokalno vodenje za čas obiska, malica v Reziji »frika«, ostale oglede zunanjosti po programu, večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

  Preveri ponudbo tudi na Booking.com

  PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

  ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

  Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

  ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
  Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

  BENEŠKA SLOVENIJA, REZIJA in Bordano - vas metuljev

  Imam super moč, 
  zato boste prvi obveščeni o
  najboljših ponudbah!

  Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

  Prijavite se zdaj!

  Prijava na e-novice

  Hvala prijateljem!

  Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

  Darilni bon

  Podarite darilni bon