Belgija

BENELUKS

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1 dan: Slovenija – Nemčija:

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v večernih urah ob cca. 20.00. Nočna vožnja v Avstrijo, Nemčijo z vmesnimi postanki.

2. dan: Nacionalni park Otterlo – Amsterdam:

Nadaljevanje vožnje po Nemčiji ter dalje na Nizozemsko, kjer se ustavimo v nacionalnem parku Otterlo. S kolesi se popeljemo do muzeja moderne umetnosti, ki ga je uredila družina Kroll – Muller. Popoldne se odpravimo proti Amsterdamu. Po prihodu sledi panoramska vožnja po mestu.Večerja. Nastanitev v hotelu v okolici mesta. Prenočevanje.

3. dan: Zaanse Schaans – Amsterdam:

Po zajtrku se odpravimo v slikovito vasico Zaansee Schaans, kjer pokušamo sire, si ogledujemo izdelovanje cokel ter delovanje mlinov na veter. Vožnja v Amsterdam, kjer si bomo ogledali brusilnico diamantov, zatem pa bomo na muzejskem trgu obiskali Državni muzej (Rijksmuseum), v katerem je med drugimi mojstrovinami na ogled tudi Rembrandtova Nočna straža in bližnji Van Googhov muzej. Sledi ogled mogočnega trga Dam, ki ga krasi Kraljeva palača, Nova cerkev in Nacionalni spomenik, ogled hiše Ane Frank (zunanjost) in Zahodne cerkve, kjer je pokopan najvidnejši slikar 17 st. – Rembrandt. Nekaj prostega časa. Večerja. Povratek v hotel. Nočitev.

4. dan: Amsterdam – Brugge – Gent:

Zajtrk. Vožnja mimo Brede v Belgijo ter dalje v pravljični Brugge. Eno izmed najpomembnejših trgovskih in umetnostnih središč v Evropi, ki je najbolj cvetelo v 15. stoletju in nam še danes ponuja svojo srednjeveško podobo v slogu flandrijske gotike… Pot nas dalje vodi v Gent, ki je glavno mesto vzhodne Flandrije s pomembnimi srednjeveškimi spomeniki: grad flandrijskih grofov, mestni stolp, mostna utrdba, katedrala Sv. Bavona, v kateri je znameniti Gentski oltar bratov Van Eyck. Večerja. Nastanitev v hotelu v okolici. Nočitev.

5. dan: Gent–Bruselj–Waterloo–Nemčija– Slovenija:

Zgodnji zajtrk. Sledi vožnja do Bruslja, ki je od 1830 leta glavno mesto Belgije in nas navduši z Velikim trgom (Grand Place), ki ga krasi pozno gotska mestna hiša in slikovite cehovske hiše. V neposredni bližini je tudi znameniti Maneken Pis. Ogledamo si še Palačo pravice, ki slovi kot največja sezidana zgradba 19. stoletja v Evropi, katedralo in se sprehodimo po pokriti trgovski ulici (Galerija Saint – Hubert). Nato se popeljemo še skozi moderni del mesta mimo palače Evropske unije, Kraljeve palače do Atomiuma. Vožnjo nadaljujemo do Waterloo-ju, polja, ki je bilo prizorišče znane bitke proti Napoleonu. Okoli oziroma med 19-20. uro se odpeljemo proti domu (nočna vožnja) skozi Nemčijo in Avstrijo, med potjo postanki za oddih in osvežitev.

6. dan: Slovenija:

Prihod v Slovenijo v kraj odhoda je predviden jutranjih dopoldanskih urah.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BENELUKS

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon