BENETKE in mini križarjenje po Beneški laguni

Zapluli bomo po beneški laguni do otoka Burano in Murano, nato še v Benetke do Markovega trga.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti v Italijo z vmesnim postankom za malico. Pot nas bo vodila do kraja Punta Sabbioni, kjer se bomo vkrcali na ladjico in odpluli po beneški laguni. Plovba nas bo vodila najprej na otok Burano, ki je poznan po zanimivih čipkah, ki so jih včasih izdelovali za bogate meščane ter po pisanih barvnih fasadah hiš in znamenitih gondolah. Od tu nas bo pot vodila še na otok Murano, ki je znan po steklarski obrti s tradicijo iz leta 1291. Obiskali bomo eno izmed številnih delavnic, kjer izdelujejo predmete iz muranskega stekla – prikaz izdelave in možen nakup zanimivih izdelkov. Celotno križarjenje traja približno tri ure. Zapluli bomo še v Benetke do Markovega Trga. Sprehodimo se med ulicami, mostovi, ki vodijo čez Canal Grande, ki je glavna žila v mestu. Na dolžini 4 km se dvigajo čudovite palače. Ogledamo si nekatere izmed številnih kulturno zgodovinskih zanimivosti; most vzdihljajev, Doževo palačo, trg in cerkev sv. Marka, most Rialto, Urni stolp... Nekaj prostega časa za samostojne sprehode po mestnem vrvežu. Po končanih ogledih vračanje z ladjico do avtobusa in vožnja proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, vstopno takso za Benetke, povratna vožnja z ladjico na relaciji Punta Sabbioni – Murano – Burano – Benetke – Punta Sabbioni, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BENETKE in mini križarjenje po Beneški laguni

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon