Italija

BENETKE in SAN MARINO

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1.DAN: Slovenija - Benetke - Ravenna - Rimini

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah, vožnja do mejnega prehoda. Nadaljevanje vožnje po avtocesti do kraj Punta Sabbione, kjer se bomo vkrcali na ladjo in se zapeljali do trga sv. Marka. Tu si bomo najprej ogledali glavne beneške znamenitosti: trg in cerkev sv. Marka, most Rialto, Most vzdihljajev, Doževo palačo,…

Potepanje bomo nadaljevali z obiskom otoka Murano, poznanega po svojih edinstvenih steklarskih delavnicah. Eno izmed njih bomo tudi obiskali in videli prikaz pihanja stekla in izdelave predmetov. Tu lahko tudi kupite spominek po ugodnih cenah.

Vračanje na celino in nadaljevanje vožnje proti Ravenni – mesta, ki hrani nekaj najpomembnejših bizantinskih arhitekturnih biserov. Ustavili se bomo v predmestju in si ogledali cerkev sv. Apollinare in Classe iz 6.stoletja (doplačilo za ogled notranjosti). Bazilika je še edina ohranjena stavba nekdanjega mogočnega pristanišča.

V Ravenni je tudi pokopan velik pesnika Dante in še mnogo drugih zanimivosti. Sledi vožnja do Riminija, namestitev v hotelu in večerja.

Po večerji se bomo skupaj odpravili na zabavo v eno izmed diskotek. V sezoni lahko, obiščemo; Delfinarijum ali drugi zabavščni park.– priporočamo!

2. DAN:

Po zajtrku odhod v bližnjo žepno republiko San Marino. Po prihodu sledi ogled Trga svobode, Vladne palače, cerkve sv. Marina,… prosto za samostojne sprehode po mestu ter morebitne drobne nakupe.

Vračanje v Rimini, kosilo v hotelu. Nato se bomo podali še do Viserbe in obiskali čudovit park Italia in Miniatura. Vožnja proti Sloveniji z vmesnimi postanki.

Prihod domov je predviden v večernih urah.


CENA: pokličite za ceno

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BENETKE in SAN MARINO

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon