BEOGRAD – MESTO VEČNEGA ŠARMA

<
>
Kratek opis: 
Ogled mestnih zanimivosti: Trg republike z zveznim parlamentom, mestna hiša, Terazije, Študentski trg, Varoš kaplja, Novi Beograd, Narodno gledališče, Narodni muzej, dvor kneginje Ljubice, stolnica,...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1. DAN: Slovenija - Beograd
Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Ljubljane po dolenjski magistrali v smeri proti Zagrebu ter naprej po avtocesti mimo Slavonskega Broda in Sremske Mitrovice v Beograd. Dopoldanski prihod v mesto. Po prihodu sledi ogled mestnih zanimivosti: Trg republike z zveznim parlamentom, mestna hiša, Terazije, Študentski trg, Varoš kaplja, Novi Beograd, Narodno gledališče, Narodni muzej, dvor kneginje Ljubice, stolnica, pravoslavna cerkev sv. Save; popeljali se bomo tudi na Dedinje, mimo muzeja 25. maja in Hiše cvetja. Sledi nastanitev v hotelu. Prost preostanek večera bomo zaključili z večerjo na Skadarliji, kjer se boste ob zvokih glasbe lahko pozabavali. Nočitev.
 
2. DAN: Avala - Oplenac
Po zajtrku se bomo podali v Šumadijo, še prej pa nas čaka postanek na Avali, kjer si bomo ogledali spomenik ‘Neznanemu vojaku’ delo priznanega kiparja Ivana Meštroviča. Naslednji postanek bo v Topoli, mestu, ki mu pravijo tudi srce Šumadije. Ogled mesta, ki se je nekoč hrabro upiralo turškim krvnikom in bilo celo središče upora. Nato sledi še skok v Oplenac, kjer bomo obiskali mavzolej Karađorđevičev in cerkev sv. Jurija. Vrnili se bomo preko Aranđelovca. Po prihodu v Beograd prosto do večerje v restavraciji na enem od splavov, kjer traja zabava do poznih ur. Nočitev v hotelu.
 
3. DAN: Vojvodina – Sremska Mitrovica
Po zajtrku slovo in vožnja v Vojvodino, žitnico Jugoslavije. Najprej krajši postanek v Sremskih Karlovcih in ogled mestnega središča s katedralo. Naslednji postanek bo za ogled znamenite Petrovaradinske trdnjave, ki dominira nad Novim Sadom, kjer si bomo prav tako ogledali najpomembnejše znamenitosti. Po ogledih nas čaka vožnja do Sremske Mitrovice, kjer se bomo ponovno priključili na avtocesto in vožnja v smeri Zagreba in Slovenije. Prihod domov odhoda je predviden v poznih nočnih (jutranjih) urah.    
 
 
ODHOD: po želji skupine
 
CENA: Pokličite za ceno!
 
CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v centru mesta, (ali na obrobju), 1 x večerjo na Skadarliji, 1 x večerjo na splavu, ogledi po programu, lokalni vodič po Beogradu prvi dan, osnovno skupinsko zavarovanje potnikov, vodenje in organizacija izleta.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Pokličite za ceno!

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v centru mesta, (ali na obrobju), 1 x večerjo na Skadarliji, 1 x večerjo na splavu, ogledi po programu, lokalni vodič po Beogradu prvi dan, osnovno skupinsko zavarovanje potnikov, vodenje in organizacija izleta

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije