Srbija

BEOGRAD - NOVI SAD

Najbolj zabavna evropska prestolnica s šarmom starih časov in pridihom pristnega balkanskega humorja. Odkrijte užitek kave na Terazijah ali pa vedno živahno boemsko Skadarlijo. Beograd je prestolnica, ki...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. dan: LJUBLJANA−BEOGRAD
Odhod avtobusa s parkirišča na Dolgem mostu, v Ljubljani ob 5.00. Vožnja po avtocesti do Beograda. Prihod v opoldanskih urah in avtobusni ogled. Videli boste Novi Beograd z beograjsko areno in centrom Sava, Dedinje, kjer stoji Hiša cvetja (ogled), stadion JNA in Marakano, zgradbo TV PINK, hram Svetega Save, Kalemegdan, od koder je čudovit pogled na sotočje Save in Donave. Sprehodili se boste še do trga Republike, ulice Kneza Mihajla, Saborne cerkve, rezidence kneginje Ljubice in sedeža patriarha. Popoldne nastanitev v hotelu in prosto za sprehode po mestu, nakupovanje ali individualne oglede. Zvečer priporočamo večerjo v boemski četrti Skadarlija ob “starogradski” glasbi (doplačilo). Vrnitev v hotel in prenočevanje.

2. dan: BEOGRAD−SREMSKI KARLOVCI–NOVI SAD / zajtrk
Po zajtrku nekaj prostega časa za individualno raziskovanje mesta. Priporočamo obisk tržnice in katerega od muzejev ali uživanje ob kavi na Knez Mihajlovi. V opoldanskih urah slovo od Beograda. Vožnja do Sremskih Karlovcev. Postanek za ogled mesta, čebelarskega muzeja In vinske kleti in degustacija medu, medenih izdelkov in več vrst vin z narezkom. Nato nadaljevanje potovanja v Novi Sad in nastanitev v hotelu. Zvečer prosto. Za doplačilo priporočamo večerjo v restavraciji ob zvokih tamburašev. Prenočevanje.

3. dan: NOVI SAD−LJUBLJANA / zajtrk, ogled mesta
Po zajtrku v dopoldanskih urah ogled mesta z lokalnim vodnikom: Mestna hiša, spomenik Svetozarju Miletiću, cerkev sv. Marije, Srbsko narodno gledališče, Grška šola, promenadna Miletićeva ulica, kjer vsak turist najde kak spominek za domov, Nikolajeva cerkev, Matica Srbska. Za konec vožnja na mogočno Petrovaradinsko trdnjavo, ki so jo zgradili za obrambo pred Turki. Izpred trdnjave je lep panoramski pogled na mesto, okolico in Donavo. Po ogledu nadaljevanje potovanja čez zeleno Fruško goro, do Rume in po avtocesti proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
3 dni

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BEOGRAD - NOVI SAD

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon