BERGAMO – MILANO – LAGO MAGGIORE in BOROMEJSKI OTOKI

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1. DAN: Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah in vožnja s postanki do Bergama, kamor se bomo podali z vlečnico. Na stolnem trgu si bomo ogledali: cerkev S. Maria Maggiore, kapelo Colleoni in krstilnico. Po ogledu sledi vožnja do Milana, krožni ogled mesta: Park Sempione, grad Castello Sforzesco, trg Piazza del Duomo, stolnica, operna hiša Teatro della Scala. Popoldne se odpravimo k jezeru Lago Maggiore, kjer nas čaka namestitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2. DAN: Po zajtrku se bomo z ladjico odpeljali po jezeru ter obiskali 3 otoke: Isola Madre – največji otok v tej skupini, z izredno bogatim botaničnim vrtom, ki je znan po eksotičnem rastlinstvu, drevju, cvetju, pticah, sledi ogled palače in muzej; naslednji je Isola dei Pescatori (otok ribičev) – že samo ime pove, da je ta otok nekaj posebnega. Tu živijo ribiči v lepem slikovitem naselju. Priporočamo prosti čas za individualno kosilo-okusno pripravljene ribe. Sledi sprehod po mestecu in ogled cerkvice. Od tu nas bo pot vodila na otok Bella – najlepši in najbolj obiskan otok na jezeru. Slovi po palači Baromejcev iz 17. stoletja in po lepo urejenem parku, ki se v terasah spušča k jezeru. V palači bomo obiskali razkošno okrašene in opremljene dvorane. Popoldan se vračamo proti domu, prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v hotelu, zunanji ogledi po programu, križarjenje - vožnja z ladjo po jezeru s postanki na otokih, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.


  •  

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BERGAMO – MILANO – LAGO MAGGIORE in BOROMEJSKI OTOKI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon