Italija

BERGAMO, MILANO in BOROMEJSKI OTOKI

Z ladjico bomo križarili po jezeru s postanki za ogled otokov "Isola Madre", "Isola del Pescatori" ter otok "Bella".
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. dan: Slovenija – Bergamo/ Milano – Lago Maggiore

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja v Italijo po avtocesti s postankom za jutranjo kavico. Po želji si ogledamo tudi staro mestno jedro Bergama. Pot nas bo vodila do urbanega mesta Milana, krožni ogled mesta: Park Sempione, grad Castello Sforzesco, trg Piazza del Duomo, stolnica, operna hiša Teatro della Scala. Po končanih ogledih se zapeljemo v okolico Laga Maggiore. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Stresa – Isola Madre – Isola dei Pescatori – Isola Bella – Ljubljana

Po zajtrku vožnja do Strese, kjer se vkrcamo na ladjico in se podamo na križarjenje po jezeru s postanki za ogled ter obisk naslednjih otokov: 'Isola Madre' – največji otok v tej skupini, poznan po izredno bogatem botaničnem vrtu, kjer raste raznovrstno eksotično rastlinstvo, drevje, cvetje, ptice. Ogled palače in muzeja (vstopnina doplačilo). Naslednji otok je 'Isola dei Pescatori' ali otok ribičev – že samo ime pove, da je ta otok nekaj posebnega. Tu živijo ribiči v čudovitem slikovitem naselju. Sprehod po mestecu, ogled cerkvice. Od tu nas bo pot vodila na otok 'Bella' – najlepši in najbolj obiskan otok na jezeru. Slovi po palači Baromejcev iz 17. stoletja in po lepo urejenem parku, ki se v terasah spušča k jezeru. Sledi plovba nazaj v Streso, kjer nas čaka avtobus. Po končanih ogledih sledi še vračanje proti domu. Prihod v Ljubljano je predviden v poznejših večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah z vsemi stroški, 1 x POLPENZION v hotelu 3* v okolici jezera Maggiore, oglede zunanjosti po programu, vožnjo z ladjico po jezeru z obiskom vseh treh otokov, vstopnino v vile na otokih, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BERGAMO, MILANO in BOROMEJSKI OTOKI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon